...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תמר, מצויין להכין ריבת ענבים, הצבע שלה מקסים והטעםו--- פלפלית 8/9/2008 12:36



רק,תקטיני את כמות הסוכר.
בענבים ערכים גבוהים של סוכר ואין צורך
לשים קילו סוכר על קילו פרי
ומיץ לימון - לפי טעמך.

לכל קילו ענבים [נטו] תשימי 800 גרם סוכר.

תשימי את הענבים בקערה, תערבבי עם הסוכר ותשהי
במקרר למשך לילה או מס. שעות, עד לתחילת תהליך המסת
הסוכר.

הבישול - על אש בינונית, עד להמסה מולטת של הסוכר,
ולאחר מכן, על להבה קטנה. עד "למבחן הצלחת"

ממליצה לך להתחיל בבדיקה, לאחר שעה של בישול.

לגבי סוג הענבים ? כל סוג - העיקר שהם בלי גרעינים.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
שאלות / תשובות / חיפוש מתכונים .............ו--- פלפלית8/9/2008 07:36

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרילין או כל מי שמכירו--- שונט
8/9/2008 08:00
שונט,העלייתי לך ריבת סלק שמצאתי ברשת, מקווה שזהו--- פלפלית
8/9/2008 08:26
כן, זו זו! היא מעולה. עדיין לא צילמתי את שלי (-:ו--- מרילין
8/9/2008 09:23
אפשר להכין ריבה מענבים? ו--- תמר בעבודה
8/9/2008 11:45
תמר, מצויין להכין ריבת ענבים, הצבע שלה מקסים והטעםו--- פלפלית « הודעה נוכחית
8/9/2008 12:36
המסה מולטת = המסה מוחלטת ו--- פלפלית
8/9/2008 12:38
תודה רבהו--- תמר בעבודה
8/9/2008 13:44
תמר - גם אני מתכוונת להכין ריבת ענבים........ו--- איה
8/9/2008 14:01
שאלה בנוגע לחלות- הרבנית חנה, שהביא איה.ו.ו--- omshanti
8/9/2008 13:03
omshanti הביצה הבלולה, הוצאה מהמקרר והייתה קרהו--- פלפלית
8/9/2008 13:17
כן, כן, נכון, איך לא חשבתי על זה...ו--- omshanti
8/9/2008 14:24
אלה, אני מוסיפה כפית חלב לביצה וככה מורחת על כל ו--- תמר בעבודה
8/9/2008 14:57
תודה... אני עושה כל מיני ניסויים עד שאמצאו--- omshanti
8/9/2008 15:05
מתכון מצוין לחלות-ראו לעילו--- גדולה
8/9/2008 17:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן