...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס שוקולד אפויו--- תמר 26/4/2009 18:49

מתכון שקיבלתי במייל מחברתי ג' אשפית הבישול והאפייה, היא הכינה את זה לפסח וזכתה לתהילת עולם מחמותה

16 מנות של 100 מ"ל כל אחת

הכנה:

באמבט כפול ממיסים:

300 גר' שוקולד מריר
2 מיכלי שמנת מתוקה
150 מ"ל חלב

בקערה גדולה טורפים היטב (במטרפה ידנית):

4 חלמונים
120 גר' סוכר

לאחר שהתערובת מוקרמת מוסיפים (וממשיכים לטרוף):

80 מ"ל ויסקי/ליקר

מוסיפים את תערובת השוקולד אל תערובת החלמונים וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

אפייה:

מסדרים כלי הגשה חסיני חום (קערות אישיות של סופלה או כוסות אספרסו, נפח של כ-100 מ"ל) בכלי פיירקס המכיל מים רתוחים (על המים להגיע עד לפחות עד לשליש התחתון של הספלים).

אופים 40 דקות בחום של º140 עד שמתקבל קרום קל על המאפים (החלק התחתון נשאר נוזלי).
מצננים ומאחסנים במקרר עד להגשה (לקרר היטב לפני ההגשה).

קישוטים: אבקת סוכר, קצפת וכו'.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה26/4/2009 05:16
עוף בתנור, עם בטטות, בצלים ושזיפיםו--- מרילין  
26/4/2009 14:08
תמונה של המשרהו--- מרילין  
26/4/2009 14:09
התבנית לפני שהיא נכנסת לתנורו--- מרילין  
26/4/2009 14:09
מוס שוקולד אפויו--- תמר « הודעה נוכחית
26/4/2009 18:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן