...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פאי פלפלים/אלינוער רביןו--- הדר   20/4/2009 06:56

פאי נוסף מהספר ארוחות בוקר/אלינוער רבין

גם פאי זה מתוכנן לחדור למיטבחי השבוע.

מה צריך?
8 פלפלים אדומים גדולים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מעט סוכר
150 גרם גבינת טל העמק פרוסה דק מאוד
3 כפות קמח
50 גרם חמאה מלוחה
250 מ"ל שמנת מתוקה (מכל אחד)
½ כוס חלב (125 מ"ל)
3 ביצים
250 פיטריות שמפיניון פרוסות

מה עושים?
חורכים את הפלפלים על להבת הגז או אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות,עד שהפלפלים שחומים.
מעבירים לשקית ניילון וסוגרים בצורה רפויה.מצננים ומסירים את הקליפה ומרחיקים את הגרעינים. אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא או במקרר.
חוצים את הפלפלים לאורכם ומרפדים בהם את התחתית והדפנות של תבנית פאי בקוטר 26 סנטימטר.את החלקים הגולשים מעל שולי התבנית מקפלים מאוחר יותר על המילוי .
מתבלים את הפלפלים במלח פלפל ומעט סוכר.מפזרים מעל את פרוסות הגבינה .
בסיר קטן על להבה בינונית מערבבים בכף עץ את המלח והחמאה. מוסיפים את השמנת והחלב ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה.
מסירים מהאש ומוסיפים כל אחת מהביצים בנפרד. מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. שוטחים את התערובת על הגבינה בתבנית ,ומכסים בזנבות הפלפלים שנותרו מקודם על שולי התבנית.
אופים 30-40 דקות בחום בינוני (180) והופכים על צלחת הגשה ומגישים מיד.


בתיאבון ! ! !



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה20/4/2009 01:43
פאי עגבניות וגבינה/אלינוער רביןו--- הדר  
20/4/2009 06:54
פאי פלפלים/אלינוער רביןו--- הדר   « הודעה נוכחית
20/4/2009 06:56
סלט ירקות שורש כבושים קלות,תפוזים ופיסטוקו--- פלפלית
20/4/2009 09:13
סלט-כרובית מטוגנת,טחינה לימונית,אורגנו ובצו--- פלפלית
20/4/2009 09:16
סלט תמרים לחים עם גבינת עיזים ואגוזי מלךו--- פלפלית
20/4/2009 09:19
סלט חציל קלוי עם סלט בצל ירוק חמוץ ו--- פלפלית
20/4/2009 09:21
סלט ראש כרפס וגזר ו--- יפנית  
20/4/2009 11:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן