...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פאי עגבניות וגבינה/אלינוער רביןו--- הדר   20/4/2009 06:54

מתוך הספר החביב ארוחות בוקר/אלינוער רבין

נמצא ברשימה של 'לנסות השבוע' - דיווחים בהמשך כמובן!


מה צריך?
לבצק:
100 גרם חמאה
2 חלמונים
¼ כוס חלב (60 מ"ל)
1 ½ כוסות קמח (225 גרם)
½ כפית אבקת אפייה

למילוי:
200 גרם גבינת צאן מפוררת
3 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה או אשל
1 כף רוטב פסטו
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
500 גרם עגבניות שרי
עלי בזיליקום

לציפוי:
1 חלמון

מה עושים?
במעבד מזון מערבבים את כל חומרי הבצק.מתקבל בצק חלק ונעים שמתאים גם למילוי מתוק
שוטחים חלק מהבצק על פני תבנית פאי בקוטר 28 סנטימטרים(כולל דפנות)
את הבצק הנותר שומרים לקישוט. מפזרים גבינת צאן מפוררת על הבצק שבתבנית
טורפים את הביצים,רוטב הפסטו והשמנת/האשל ויוצקים על הבצק עם הגבינה בתבנית.
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ומכסים בצפיפות בעגבניות דרי חצויות. קוצצים את הבזיליקום ומפזרים מעל.
מרדדים את הבצק הנותר לעובי 2 מ"מ וחותכים לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ.
מסובבים את הרצועות סביב עצמן ומסדרים אותם בשתי וערב באלכסון על הפאי.
מורחים את רצועות הבצק היטב בחלמון.
אופים כ-30 דקות בחום בינוני (180)

בתיאבון ! ! !











לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה20/4/2009 01:43
פאי עגבניות וגבינה/אלינוער רביןו--- הדר   « הודעה נוכחית
20/4/2009 06:54
פאי פלפלים/אלינוער רביןו--- הדר  
20/4/2009 06:56
סלט ירקות שורש כבושים קלות,תפוזים ופיסטוקו--- פלפלית
20/4/2009 09:13
סלט-כרובית מטוגנת,טחינה לימונית,אורגנו ובצו--- פלפלית
20/4/2009 09:16
סלט תמרים לחים עם גבינת עיזים ואגוזי מלךו--- פלפלית
20/4/2009 09:19
סלט חציל קלוי עם סלט בצל ירוק חמוץ ו--- פלפלית
20/4/2009 09:21
סלט ראש כרפס וגזר ו--- יפנית  
20/4/2009 11:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן