...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לקינוח שחיתותי מבוסס על 3 שוקולדיםו--- שונט   18/4/2009 21:03

מתכון מתורגם מעיתון צרפתי

מיצרכים
250 גר שוקולד שחור לאפיה
275 גר שוקולד חלב לאפיה
300 גר שוקולד לבן לאפיה
40 מלג שמנת לבישול
פלוס 15 מלג שמנת לבישול
תבנית חד פעמית בגודל 28
או תבנית סיליקון באותו גודל
פיצפוצי שוקולד או כדורי שוקולד בשחור לבן...

ההכנה

להמיס את השוקולד השחור בבה מרי או במיקרו ולהוסיף 20 מלג שמנת לערבב עד לקבלת תערובת חלקה
לישפוך את התערבות בתבנית [אני שונט גזרתי נייר אפיה רק לתחתית]ולהכניס למקפיא...לחצי שעה
לאחר החצי שעה הזו להמיס את השוקולד חלב באותה דרך ולאחר מכן שוב לשים 20 מלג שמנת לבישול..ושוב לערבב עד לקבלת תערבות חלקה..לישפוך על הראשונה רק במידה והיא כבר התיצבה...ושוב להחזיר למקפיא לחצי שעה...
ושוב לחזור על הפעולה עם השוקולד הלבן וה15 מלג שמנת שנותרה..להמיס ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה
ולישפוך על התערובת הקפואה..ולהכניס למקרר עד להגשה לפחות עד שיתיצב...כמה שיותר זמן..

להגשה להפוך על צלחת מלבנית ולקשט מעל...

אני שונט החמרתי עם השחיתות בין לחלק התחתון ולפני תחתון פוררתי חלבה....ועוד טיפ השוקולד החלבי היה עם אגוזים אז ביכלל הטעם היה יאמממי..
וכמובן ניתן להכניס מה שרוצים...חשבתי על דובדבנים בסירופ מסוננים,או תערובת פירות יער מבושלים מעט ללא הרוטב[את הרוטב ניתן להגיש עם הקינוח שזה ממש לא רע..
אגב אני הגשתי עם הסורבה תות ..השילוב היה מעולה!!!!
מצרפת לכן תמונה לא הכי הכי אבל בפעם הבאה אפרוס ואנסה עם עוד חומרים...המתכון כבר הועבר לחברה שמכינה יום הולדת לבעלה...נישמע מסובך אבל נישבעת שלא..רק צריך את כל המרכיבים בבית!!!

תהנו שונטי


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת ...............ו--- פלפלית18/4/2009 08:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כרובית ותפוח אדמה בגאראם מסאלהו--- תמר
18/4/2009 14:57
כרובית ותפוחי אדמה בגאראם מסאלהו--- תמר  
18/4/2009 14:59
לקינוח שחיתותי מבוסס על 3 שוקולדיםו--- שונט   « הודעה נוכחית
18/4/2009 21:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן