...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בורי על חציל קלוי עגבניות ומרווהו--- מרילין   13/4/2009 10:24

מנת דג אישית מאוד טעימה בזכות שילוב הטעמים והמרקמים - אצלי הוגש כמנה ראשונה בסעודת שבת אבל בהחלט עומדת גם בפני עצמה
בבקשה, אל תוותרו על המרווה
~
אפשר להכין את החצילים ואת העגבניות מראש ורק את הדג ברגע האחרון
~
המתכון בהשרת מתכון של מסעדת מסה "בורי כנרת בקרם חצילים עדין, עגבניות תמר, שום ומרווה"


מצרכים לדג
שש פרוסות בורי נקיות
חצי צרור כוסברה קצוץ דק
לימון פרוס לחצאי ירח
שש שיני שום פרוסות
בצל פרוס לחצאי ירח
שמן זית
מלח - פלפל שחור

->הכנה
שמים בקערה גדולה את כל המצרכים ומערבבים היטב
מסדרים בתבנית אפיה ואופים על 180 כ-20 דקות
או עד שהדג מוכן / ולא יותר כדי לא לייבש אותו
שומרים בצד את הדג עם הרוטב שנוצר


מצרכים לחציל
בשר משני חצילים קלויים קצוץ או טחון
גמבה קלויה מקולפת וחתוכה דק
מיץ לימון
שמן זית
מלח - פלפל

->הכנה
מערבבים היטב את בשר החציל עם הגמבה
מטבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל
טועמים ומתקנים תיבול
שומרים בטמפ. החדר


מצרכים לעגבניות
שלוש עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
שש עלי מרווה שלמים
קליפה מגורדת מלימון
שמן זית

->הכנה
מחממים שמן זית במחבת יחד עם המרווה
מטגנים מערבבים דקה, ומכבים את האש
מוסיפים את העגבניות ואת גרד הלימון ומערבבים
כדי שהשמן יעטוף את העגבניות
שומרים בטמפ. החדר


הרכבת המנה
מסדרים בצלחת את החציל בעזרת כף ומעל שמים את הדג
יחד עם הלמונים שלו, וקצת מהבצל והכוסברה
מפזרים מסביב מעט מן הסלסה עגבניות ומגישים



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..............ו--- פלפלית13/4/2009 08:32

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בורי על חציל קלוי עגבניות ומרווהו--- מרילין   « הודעה נוכחית
13/4/2009 10:24
הדג והחברה לפני שהוא נכנס לתנורו--- מרילין  
13/4/2009 10:33
קומפוט שסק / פפריקהו--- איה
13/4/2009 10:33
עוגיות אגוזי לוז / אלי לנדאוו--- איה
13/4/2009 10:53
צקיה-מרק פול וארטישוק לפסחו--- טליון
13/4/2009 12:08
קליה - מעורב בקרו--- טליון
13/4/2009 12:12
לימון כבוש במהירות שיא...ו--- טליון
13/4/2009 12:19
חמוצים אדומים לפסחו--- טליון
13/4/2009 12:20
סלט חסה ואגוזיםו--- טליון
13/4/2009 12:22
עוגת שוקולד לפסחו--- טליון
13/4/2009 13:27
עוגת תפוזים עם קוקוס ואגוזים לפסחו--- טליון
13/4/2009 13:32
קונפיטורת שזיפים שחורים ואגוזי מלך[למימונה]ו--- שונט
13/4/2009 20:15
בורי צלוי בשום וכוסברהו--- שונט
13/4/2009 20:18
לימונים כבושים על השולחןו--- שונט
13/4/2009 20:21
קציצות מתוקות על השולחןו--- שונט
13/4/2009 20:23
מרק פול ירוק של פסח ו--- שושנה
13/4/2009 21:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן