...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סורבה תותו--- שונט   9/4/2009 09:09

חומרים:
1 ק"ג תותי שדה נקיים וללא גבעולים
1/2 ק"ג אבקת סוכר {אני לוקחת סוכר רגיל וטוחנת בפוד פרוססור }
מיץ מ-2 לימונים
1.5 כוסות מים

אופן ההכנה:
בסיר קטן שמים את אבקת הסוכר ומים ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין.מצננים את הסירופ ומכניסים למקרר.
את התותים מכניסים לבלנדר או מעבד מזון ומרסקים למחית חלקה.
מוסיפים את מיץ הלימון ושוב מערבלים.
מוסיפים לתותים את הסירופ הקר ומערבבים.
מוזגים את התערובת לכלי אחסון שמתאים להקפאה, ומקפיאים לכשעתיים.
מוציאים מהמקפיא ומערבבים היטב.
מחזירים להקפאה נוספת.
לא לישכוח להוציא מעט לפני ההגשה[שונט]
זה מעולה ומרענן..

מתכון של אריאלה פיקסר אלון[בלוג]


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ..................ו--- פלפלית9/4/2009 08:00

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סורבה תותו--- שונט   « הודעה נוכחית
9/4/2009 09:09
|עוגת שכבות /מאתר נענע .ו--- לינדוש
9/4/2009 10:07
מוס שוקולד - עודד ברנר - "על השולחן"ו--- פלפלית
9/4/2009 11:58
מוס שוקולד - השף: משה כהן ממסעדת אנג'לינהו--- פלפלית
9/4/2009 12:00
מוס קרם שוקולד לבן עם פסיפלורה ותותיםו--- פלפלית
9/4/2009 12:18
קייטרינגו--- tiki
27/4/2010 13:44
מרנג קוקוס עם מוס שוקולד - ויין תוו--- פלפלית
9/4/2009 12:21
קיגל תפוא לפסח וכל השנה ו--- אמאשל..  
9/4/2009 13:08
סלט תפוחי אדמה ומיונז/כמויונזו--- פלפלית  
9/4/2009 13:16
ביסקוטי לפסח של פונץו--- שונט  
9/4/2009 15:29
בראוניז(חומיות) כשר לפסח ו--- אמאשל..  
9/4/2009 20:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן