...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צימעס - גזר מזוגג עם ממתיק ושום - עצמיו--- פלפלית   6/4/2009 17:19



בתמונה, הצימעס המוכן

המצרכים

גזר נקי ופרוס לגלילים
מעט שמן

לשלב התיבול
שום טרי כתוש, ממתיק/ או סוכר

שקית קוקי בגדול מתאים
*הכנתי מ 4 קילו גזר ברוטו - לפני ניקוי,
ולכן השתמשתי ב 2 שקיות קוקי בגודל - ענק.

ההכנה

מקלפים את הגזר, פורסים לגלילים בעובי של 2.5 - 3 ס"מ
מכניסים לשקיות קוקי, יוצקים מעט שמן,
ומערבבים את הגזר, שכל הגלילים ישומנו.

סוגרים עם הסוגרן מניחים בתבנית, משטחים מעט את השקית.
אופים בחום 180 מעלות כשעה וחצי.

פותחים בזהירות את הסוגרן,
מוסיפים המתקה/סוכר - לפי טעם
ושום כתוש - לפי טעם אישי
מערבבים בזהירות.. ומניחים בחזרה בתבנית ופורסים את השוליים,
משאירים בחום עליון, להשחמה לעוד כ 1/2 שעה.
כשמתקרר, מעבירים לכלי איכסון.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה6/4/2009 09:26
ראשי ארטישוק עם בשר-----סימה.ד : ו--- גילה
6/4/2009 13:53
סלק צלוי עם רוזמרין - ארז קומרובסקי ו--- פלפלית  
6/4/2009 17:04
סלק צלוי עם רוזמרין, ארז קומרובסקי - הסלקים מוכניםו--- פלפלית  
6/4/2009 17:06
צימעס - גזר מזוגג עם ממתיק ושום - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
6/4/2009 17:19
צימעס -גזר מזוגג עם ממתיק ושום,הצימעס לאחר ההשחמהו--- פלפלית  
6/4/2009 17:24



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן