...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כרובית בפיג'מה - מקור עצמיו--- פלפלית   1/4/2009 16:10


המצרכים כרובית/יות

לבלילה [שמספיקה ל 2 כרוביות בינוניות]
הבלילה עשויה מקמח תופח + מים + ביצים + תיבול
של תבליני טעם ועשבים.

כמויות מדוייקות ? קשה לי לתת. אני מכינה "לפי העין"
ולפי כמות הכרוביות שאני רוצה להכין.

בגדול .. זה הולך ככה :
מכניסה לקערה קמח תופח,
מוסיפה תוך ערבוב עם מקצפת ידנית מים,
עד למירקם של גבינה לבנה רכה מאוד -
חשוב שלא יהיו גושי קמח.

מוסיפה ביצה/ים - 1 ביצה גודל L לכל כוס קמח.
ממשיכה לערבב עד שהתערובת חלקה והומוגנית,
מוסיפה את התיבול [מלח, מעט פפריקה ומעט פלפל לבן]
והעשבים [פטר' יבשה, פלפל מתוק יבש כתוש]
[או כל תערובת תבלינים מועדפת]

במידת הצורך, מוסיפה עוד טיפה מים או קמח,
כדי לקבל תערובת שתשב טוב על פרחי הכרובית,
שלא תהיה דלילה מידי אבל, גם לא סמיכה מידי.

[או כל תערובת תבלינים שאהובה וטעימה]

ההכנה

* מפרקים את הכרובית/יות לפרחים
*מבשלים במים מומלחים כ 15 דקות מרגע הרתיחה
ומנקזים את המים. כשפרחי הכרובית פושרים,
טובלים בבלילה, ומטגנים במחבת עם שמן, מכל הצדדים
עד להזהבה יפה.

ניתן לחמום - לא במיקרו


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה1/4/2009 08:03
עוגת טישפשטי לפסחו--- שונט
1/4/2009 08:52
ביסקוטי לפסחו--- שונט
1/4/2009 10:25
חצילים בתמרהינדי [מטבח הודי] "גורמה"ו--- פלפלית
1/4/2009 11:22
סמבהרה - סלט כרוב וגזר [הודי] - "גורמה"ו--- פלפלית
1/4/2009 11:24
צ'פאטי - לחם הודי - "גורמה"ו--- פלפלית
1/4/2009 11:25
סלט עוף עם אננס וירקות - דורעם גונטו--- פלפלית
1/4/2009 11:31
סלטה דלפול - סלט פול ירוק תוניסאי - פסקל ו--- פלפלית
1/4/2009 11:37
כרובית בפיג'מה - מקור עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
1/4/2009 16:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן