...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצות/לביבות כרישה (פרסה) - פרווה ו--- פלפלית   24/3/2009 13:36

מקור - ערבוב של מספר מתכונים - שהתאמתי לטעמי.

המצרכים

טבעות כרישה (פרסה) מ 5 כרישות/פרסות - החלק הלבן בלבד
[שקלתי את הפרסה לפני הבישול - המשקל היה 2.5 קילו]
3 ביצים גודל L - או 4 מס. 1
כ 3/4 כוס קמח מצה [להוסיף בהדרגה]
מלח, פלפל לבן, וחצי צרור פטרוזיליה

[לשטוף היטב להסרת חול ובוץ] לבשל,את טבעות הפרסה
במים מומלחים למשך כ-שעה מתחילת הרתיחה.
לסנן ולנקז נוזלים.

לטחון את הפרסה במטחנה יחד עם הפטרוזיליה,
לערבב היטב, ולנקז את הנוזלים הניגרים מהתערובת.[וניגרים הרבה]
להוסיף את הביצים, קמח המצה והתבלינים.

להשאיר במקרר כ 3 שעות - לספיגת טעמים.

ליצור קציציות/לביבות .. לטגן עד להזהבה- משני הצדדים
ולהניח על מגבת נייר.
לאחר שיתקררו - הן עוברות אצלי - להקפאה.
יוגשו על/עם "שלולית" של רוטב יוגורט מתובל.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה24/3/2009 04:03
שטרודל דבש בטעם בקלוואהו--- pirge  
24/3/2009 07:50
קציצות פרסה מבית סבתאו--- אספרגוס  
24/3/2009 09:04
שווראמהו--- etty
24/3/2009 12:16
קציצות/לביבות כרישה (פרסה) - פרווה ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/3/2009 13:36
קציצות/לביבות פרסה - התערובת המוכנהו--- פלפלית  
24/3/2009 13:38
קציצות/לביבות פרסה - בטיגון ו--- פלפלית  
24/3/2009 13:43
עוף שלם גדול בגריל עם פרוסות תפוזיםו--- שרוניק
24/3/2009 13:36
לביבות זיתים ירוקים עם המון גבינות לילדיםו--- שרוניק
24/3/2009 13:46
קציצות של סבתאו--- בשלנית
24/3/2009 22:24



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן