...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם שאור-עגבניות מיובשות,שיבולת שועל וגרעינו--- יפנית   23/3/2009 13:58

לחם שאור עם עגבניות מיובשות, שיבולת שועל וגרעיני חמניה

150 גרם קמח מלא
550 גרם קמח לבן
200 גרם שאור
12 גרם שמרים טריים
1 כף סילאן
2 כפות שמן זית
11/2 כפיות מלח
100 גרם עגבניות מיובשות (לחות)
כף גדושה עלי אורגנו טרי קצוצים
3-2 כפות גרעיני חמניה
3-2 כפות שיבולת שועל
את כמות המים שכחתי (להתחיל עם 250 מ"ל ולהוסיף בהתאם לצורך, לבצק רך אך לא דביק).

ללוש היטב את כל החומרים, להתפיח עד להכפלת הנפח, להוציא אוויר, לחלק ל-2 ככרות.
התפחה שניה על תבנית עד להכפלת הנפח.

אפייה בחום של 200 מעלות טורבו (תבנית עם מים בתחתית התנור) 15 דקות ועוד 35 דקות בחום של 190 מעלות (ללא תבנית עם המים).

מקור: עצמי

לפני אפיה:

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25979576.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25979594.JPG




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה23/3/2009 01:35
בוואריה גבינתית / של פירגהו--- לינדוש  
23/3/2009 07:35
חזה עוף ממולא פיטריות וג’ינג’רו--- מרילין  
23/3/2009 11:11
מיישרים את החזות ושמים כף מילוי בקצהו--- מרילין  
23/3/2009 11:12
מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם אחד או שנייםו--- מרילין  
23/3/2009 11:12
מקררים מעט, מסירים את הקיסמים ופורסים באלכסוןו--- מרילין  
23/3/2009 11:13
פסטה עם חזה עוף וברוקוליו--- איה
23/3/2009 11:33
ים לעוגות בחושות -מאתר וואלה.ו--- לינדוש
23/3/2009 13:40
לחם שאור-עגבניות מיובשות,שיבולת שועל וגרעינו--- יפנית   « הודעה נוכחית
23/3/2009 13:58
אחרי צינון ופריסה ו--- יפנית  
23/3/2009 15:07
כרוב מאודהו--- גילה  
23/3/2009 16:54
הקציצותו--- גילה  
23/3/2009 16:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן