...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חזה עוף ממולא פיטריות וג’ינג’רו--- מרילין   23/3/2009 11:11

הפעם החזות זוכים לטיפול מקדים: הם מושרים במרינדה
עשירה בטעמים וכך המנה יצאה עסיסית מתמיד
וטעמה עשיר . הוגש עם רוטב על בסיס יין ופיטריות
מעולה על פירה או אורז ומאוד חגיגי
.
.
מצרכים למרינדה
בצל קטן מוקלף
ג'ינג'ר מקולף בגודל חצי אגודל
רבע כוס יין לבן
רבע כוס שמן זית
שץי שיני שום מקולפים
מלח - פלפל
.

מצרכים למילוי
בצל קצוץ
שתי סלסלות פיטריות פרוסות
כף תימין
כפית ג'ינג'ר מגורד
רבע כוס יין לבן
מעט שמן זית
.
ובנוסף
מעט אגוזים קצוצים
כ- 8 חזות עוף פרוסים דק
ביצה טרופה עם מעט מים
פירורי לחם / אפשר קמח מצא כמובן
שמן לטיגון


הכנה
מרסקים את מצרכי המרינדה לבלילה חלקה ומשרים בה את החזות עד ימימה
מטגנים את הבצל במעט שמן זית
מוסיפים את הפטריות, את התימין והג'ינג'ר ומקפיצים מספר דקות
מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים את היין, מגבירים את הלהבה ומבשלים מערבבים
עד שלא נשארים נוזלים - מכבים
~
מיישרים את החזות, מפזרים עליהם מעט אגוזים ותימין
מניחים כף מלית בקצה החזה ומגלגלים
סוגרים בעזרת קיסם ומכניסים למקפיא עד לגמר העבודה
~
טובלים כל חזה תחילה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם (קמח מצה)
מטגנים על אש בינונית מכל הכיוונים
כשמתקרר מעט, מורידים את הקיסמים ופורסים באלכסון



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה23/3/2009 01:35
בוואריה גבינתית / של פירגהו--- לינדוש  
23/3/2009 07:35
חזה עוף ממולא פיטריות וג’ינג’רו--- מרילין   « הודעה נוכחית
23/3/2009 11:11
מיישרים את החזות ושמים כף מילוי בקצהו--- מרילין  
23/3/2009 11:12
מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם אחד או שנייםו--- מרילין  
23/3/2009 11:12
מקררים מעט, מסירים את הקיסמים ופורסים באלכסוןו--- מרילין  
23/3/2009 11:13
פסטה עם חזה עוף וברוקוליו--- איה
23/3/2009 11:33
ים לעוגות בחושות -מאתר וואלה.ו--- לינדוש
23/3/2009 13:40
לחם שאור-עגבניות מיובשות,שיבולת שועל וגרעינו--- יפנית  
23/3/2009 13:58
אחרי צינון ופריסה ו--- יפנית  
23/3/2009 15:07
כרוב מאודהו--- גילה  
23/3/2009 16:54
הקציצותו--- גילה  
23/3/2009 16:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן