...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק בטטות ותפוח עץו--- שולה 23/9/2008 18:49

גרסא קצת אחרת של מרק בטטות עם ניחוח סתוי...
מתוך חוברת של "Real Simple"

1 קילו בטטות (אני הכנתי עם 3 בטטות גדולות)
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ
מקל סלרי פרוס
תפוח עץ (חמצמץ) מקולף ופרוס

1.מחממים תנור ל200 מעלות. דוקרים את הבטטות במזלג, ואופים בתנור עד שהן מתרככות (45 דקות בערך)
2.בינתיים – מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל, הסלרי והתפוח עד שמתרכך (10-12 דקות)
3.כשהבטטות מוכנות – חוצים אותן, ובעזרת כף מרוקנים את התוכן לתוך הסיר עם הבצל
4.מוסיפים 6 כוסות מים, מלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות
5.מרסקים היטב עם בלנדר מוט

הערות שלי:
למרות שהכנתי עם קצת פחות בטטות היה צריך להוסיף עוד מים כדי שהמרקם לא יהיה "גרברי"




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.................ו--- איה23/9/2008 04:27
תבשיל עוף ברוטב רימונים ופירות יבשים.ו--- אורית(ה)  
23/9/2008 06:15
פרגיות ברוטב סילאן וצ'ילי מתוקו--- זברה
23/9/2008 06:35
סלט עלי בייבי ורימוניםו--- זברה
23/9/2008 06:39
כעכים מלוחים עם קימל ואניסו--- תמר.
23/9/2008 06:44
כבד עוף ברוטב מרסלה על מצע אטריות טליאטלהוו--- זברה
23/9/2008 06:44
תפוחים תמרים ובצלי שאלוט......ו--- שונט
23/9/2008 07:58
גזר גמדי בקרמל עם בצל ירוק ופקאניםו--- שונט
23/9/2008 08:00
בורגול חם עם רימונים ושום מטוגןו--- שונט
23/9/2008 08:01
סלט ירוק עם אגסיםו--- שונט
23/9/2008 08:05
גזר [צימעס] מתוק פיקנטי - עצמיו--- פלפלית  
23/9/2008 08:23
תבשיל כרוב עם צימוקיםו--- מרציפן
23/9/2008 09:36
עוף אפוי בבירה שחורהו--- אוריתוש*
23/9/2008 10:42
רוסטביף חגיגי וקל הכנהו--- פנינהט  
23/9/2008 10:54
שעועית ירוקה מוקפצת ברכז רימונים וגודיזו--- פנינהט  
23/9/2008 11:00
תבשיל עוף ואורז... "כאילו ט'בית" ו--- אורית(ה)  
23/9/2008 11:55
מרק בטטות ותפוח עץו--- שולה « הודעה נוכחית
23/9/2008 18:49
ריבת תפוחים - "מאגר מתכונים מתוקים"ו--- פלפלית
23/9/2008 19:55
ריבת תפוחים ואגסים - "מאגרמתכונים מתוקים"ו--- פלפלית
23/9/2008 20:00



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן