...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בעבע בתמר' ו--- יפנית   19/3/2009 09:08

רציתי אתמול להעלות עוד כשהיו חמים, אבל נאלצנו לרוץ למיון עם הבן למיון עקב כאבים באזור הניתוח שעבר בשבוע שעבר.


עוגיות במילוי תמרים/בעבע בתמר' - יפנית

חומרים לבצק:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
150 גרם מרגרינה
1 כוס מים
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
11/2 כפיות מחלב (תבלין לעוגיות)

רציתי אתמול להעלות עוד כשהיו חמים, אבל נאלצנו לרוץ למיון עם הבן למיון עקב כאבים באזור הניתוח שעבר בשבוע שעבר.

מילוי:
חב' תמרים מגולענים
1/4 כוס שמן (שמתי 2 כפות)

ביצה
שומשום

הכנה:
ללוש את חומרי הבצק היטב ולהתפיח שעה עד שעה וחצי.
ליצור כדורים קטנים (בגודל אגוז מלך) ולהניח על משטח עבודה מכוסה במגבת.

לערבב חב' תמרים עם 1/4 כוס שמן (הכנסתי למיקרו למספר שניות) עד לריכוך התמרים.

יוצרים גומה במרכז כל כדור בצק וממלאים בכפית מהמילוי, סוגרים ומשטחים עם כפות הידיים.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים, למרוח ביצה ולפזר שומשום
לדקור את העוגיה עם קיסר .
לחמם תנור לחום של 180 מעלות 20-15 דקות.

מקור המתכון: דודה שלי


הערה: שיניתי קצת את המתכון המקורי, במקום 150 גרם מרגרינה, הכנתי עם 1/2 כוס שמן ו 50 גרם מרגרינה.
הוספתי ת.וניל כי לא היה לי מחלאב.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי................ו--- איה19/3/2009 02:51
סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריותו--- איה
19/3/2009 03:57
פלפלים ממולאים אורז חצילים וחומוסו--- מרילין  
19/3/2009 06:51
תמונה של המילוי ו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הרוטבו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הסיר לפני הבישולו--- מרילין  
19/3/2009 06:53
בעבע בתמר' ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
19/3/2009 09:08
מתכון לבראוניז מרויטליו--- רויטלי
19/3/2009 10:32
סלט כרוב ניצנים ופול ירוקו--- איה
19/3/2009 13:39
תרד מוקרםו--- איה
19/3/2009 13:51
לחם חצי קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:04
לחם 100% קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:07
פוקצ'ה/פיתות ללא לישה-שריף,פורום כשר ynet ו--- יפנית  
19/3/2009 15:27
כרוב ניצנים בנוסח כפרי ו--- איה
19/3/2009 16:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן