...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טורט פרגו--- הדר 10/3/2009 07:42

מתכון שקבלתי מאמא. פשוט פשוט וטעים טעים.

להקציף חזק 4 חלבונים.

לערבב בקערה:
150 גרם מרגרינה
150 גרם פרג טחון
1 כוס סוכר
½ כוס קמח ת"א
¼ כוס קמח

לערבב בקערית:
4 חלמונים
2 כפות חלב
2 כפות ליקר או קוניאק.

לערבב נוזלים ומוצקים בעדינות את תוכן הקערה ותוכן הקערית.

לקפל את הקצף לתוך שאר התערובת.

לאפות בחום בינוני.

אני מכינה בתבנית 24 או 25.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - לחג פורים......ו--- איה10/3/2009 02:01
עוגת פרג וגבינהו--- הדר
10/3/2009 07:39
טורט פרגו--- הדר « הודעה נוכחית
10/3/2009 07:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן