...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת פרג וגבינהו--- הדר 10/3/2009 07:39


מתכון אהוב שיש לי כבר המון שנים - נראה שגזרתי מעיתון כלשהוא.
צרוף טעמים לא שגרתי אך מאוד מוצלח.

לבסיס:
100 ג' בסקוויטים מפוררים
100 ג' אגוזים טחונים
100 ג' חמאה

לשכבת פרג:
0.5 כוס מים
0.5 כוס סוכר
250 ג' פרג
גרירת לימון

לשכבת גבינה:
250 ג' גבינה (אני משתמשת בגבינה לבנה 5%)
1/3 כוס סוכר
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
1 כף רום
1 כפית מיץ לימון
מעט טיפות וניל

לערבב את חומרי הבסיס ולשטח בתנית
לבשל סוכר ומים עד לקבלת סירופ
להוסיף את יתר חומרי שכבת הפרג, לבשל דקה ולהסיר מהאש
לצקת על הבסיס
להקציף גבינה וסוכר, להוסיף תוך הקצפה את יתר חומרי שכבת הגבינה
לצקת מעל הפרג
לאפות כ-45 דקות בחום בינוני
להניח להצטנן בתנור פתוח ומכובה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - לחג פורים......ו--- איה10/3/2009 02:01
עוגת פרג וגבינהו--- הדר « הודעה נוכחית
10/3/2009 07:39
טורט פרגו--- הדר
10/3/2009 07:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן