...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ממרח שוקולד אגוזים (נוטלה)ביתי משובח ו--- דינדין 8/3/2009 21:53

מקור: אביגיל מייזליק -ספר פשוטעים חלק ב'

וכך היא כותבת:

הממרח הזה דומה לממרח רוזמרי או נוטלי, אבל עם טעם ביתי משובח. ככל שהסכין במעבד מזון תהיה חדה יותר הממרח יהיה חלק יותר וללא גושים קטנים של אגוזים.

החומרים:
100 גרם אגוזי לוז
100 גר' שוקולד מריר
30 גר' חמאה או מרגרינה
2 כפות סוכר
4 כפות מים

ההכנה:
קולים את האגוזים בחום של 180 את האגוזים כ10 דק' עד שיזהיבו (לא לשרוף!) מצננים ומורידים את הקליפה ע"י שפשוף בין כפות ידים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עם השוקולד. תוך כדי טחינה מוסיפים את החמאה ולבסוף את המים. ממשיכים עד קבלת ממרח חלק כמה שיותר.
שומרים במקרר.
מעולה!!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה8/3/2009 00:49
רוגלעך שוקולד - הגרסה הקלה - מיקי שמוו--- פלפלית
8/3/2009 08:21
רוגלעך שוקולד - הגרסה המקורית - מיקי שמוו--- פלפלית
8/3/2009 08:23
לטריפל תותים ואננס יפהפה(לא בדיוק מתכון..)ו--- דינדין
8/3/2009 09:17
בצק לאוזני המן ו--- יפנית  
8/3/2009 13:40
אזני המן בולגריים במילוי אגוזים -ו--- אספרגוס*  
8/3/2009 19:26
טרבדוס תורכיים מתכון מבית אמאו--- אספרגוס*  
8/3/2009 19:29
חטיפי שומשום..(לסבו-נעלי בית)ספר עוגת השבועו--- לינדוש  
8/3/2009 19:56
ממרח שוקולד אגוזים (נוטלה)ביתי משובח ו--- דינדין « הודעה נוכחית
8/3/2009 21:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן