...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז בר חגיגי- לראש השנהו--- שאנל 5 22/9/2008 19:21

זוהי תוספת חגיגית, ומתאימה במיוחד לראש השנה בגלל שהיא מכילה תפוח. את המתכון מצאתי באינטרנט- בלי קרדיט ברור, והוא מוגש עם שינויים שלי:

1 כוס אורז בר
1 כוס אורז מלא
(או 2 כוסות תערובת של אורז בר, מלא ואדום)
5 כוסות מים או ציר (אני השתמשתי בציר ירקות מוכן)

מעט שמן זית
1 בצל
1 גבעול סלרי
1/4 כוס סוכר חום
1 תפוח חתוך לחתיכות קטנות/בינוניות
2/3 כוס חמוציות מיובשות או צימוקים
2 כפיות קינמון
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח ופלפל

1. מבשלים את האורז במים או בציר עד שהוא מוכן- בערך 30-40 דקות.
2. עשר דקות לפני סוף בישול האורז, מתחילים במחבת לחמם שמן, לטגן את הבצל והסלרי עד שקיפות (בערך 5 דקות), ולהוסיף את שאר המצרכים ולטגן עד שהתפוחים רכים אבל לא מתפרקים- בערך 5 דקות נוספות.
3. להוסיף את תוכן המחבת לאורז, ולערבב בעדינות היטב (כדי לא למעוך לחלוטין את התפוחים).

לנו היה מאד טעים גם קר למחרת!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..ו--- פלפלית22/9/2008 07:50

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קעריות פילו ממולאות עם בשר מוקפץ וירקותו--- זברה
22/9/2008 08:04
עוגת שמרים "שושנים" ו--- אורית(ה)  
22/9/2008 08:07
תפוח אפוי בדבשו--- זברה
22/9/2008 08:09
בצק - מעולה למלוי - ציפורה קרייזמן ו--- פלפלית
22/9/2008 09:17
תפוח עץ אפוי ממולא בתמרים / מיכל וקסמן ו--- מרילין*  
22/9/2008 09:26
גודיז חגיגי לשים על אורז הלבןו--- מרילין*  
22/9/2008 09:35
קערות קדאיף ממולאים קינוח לראש השנהו--- פנינהט  
22/9/2008 11:06
טנזיה - תוספת נהדרת לאורז חגיגי לראש השנהו--- פנינהט  
22/9/2008 11:29
מאפה תפוחים ודבש חמה / תמי סירקיס אקרמןו--- לאה.ק
22/9/2008 15:18
קינוח-סלט תותים עם קרם מסקרפונהו--- גדולה
22/9/2008 15:21
עוגיות סנדוויץ’ במלית ריבה ו--- אורית(ה)  
22/9/2008 17:00
אורז בר חגיגי- לראש השנהו--- שאנל 5 « הודעה נוכחית
22/9/2008 19:21



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן