...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ירקות קלוייםו--- הדר   6/3/2009 09:07

מקור: מוסף 'עיצוב/תפריט'

1 חציל גדול
2 פלפלים אדומים מתוקים
1 זוקיני צהוב
1 זוקיני ירוק
1 בטטה
200 ג' גבינת טופו
מלח פלפל
עירית קצוצה

הערה שלי (הדר) השתמשתי בשלוש בטטות ובשני קישואים רגילים

למרינדה
חופן טימין
מלח, פלפל שחור גרוס
1 כף שמן סומסום

הערה שלי (הדר) השתמשתי בערך בשלוש כפות שמן סומסום
במבט לאחור הייתי מוסיפה גם כף חומץ בלזמי

לרוטב
1 יוגורט טבעי
1/2 כוס חלב
1 שן שום כתושה
1 כפית זעתר
1 כפית בזיליקום קצוץ
מלח פלפל

הכנה:
פורסים את החציל לפרוסות בעובי חצי ס"מ, שוטפים, ממליחים במלח גס ומניחים לשעה.
פורסים את יתר הירקות באלכסון (שייצאו פרוסות גדולות),
את הבטטות יש לקלוף לפני הפריסה.
מניחים את הירקות על תבנית,(אני שמתי אותם על נייר פרגמנט)
מפזרים עירית קצוצה וקולים בגריל לוהט משני הצדדים.

בנתיים מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בהם פרוסות של הטופו
(זה לא כתוב במתכון אבל כך עשיתי).

משמנים היטב תבנית אפיה (אני ריפדתי אות בניילון נצמד ושימנתי אותו)
בשמן זית ומניחים בה שכבות של ירקות פרוסים וטופו. אני מציעה להתחיל מהחציל כי הוא הכי גדול ויכול לעטוף את המנה.
מתבלים במרינדה שהכנו.
מהדקים את השכבות, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים.
מערבבים את חומרי הרוטב, מוציאים את הטרין מהמקרר, פורסים למנות ומגישים עם הרוטב.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה6/3/2009 02:56
בבקה פרג נהדרתו--- שרית-ב  
6/3/2009 07:08
עוגת תפוזים ו--- שרית-ב  
6/3/2009 07:30
עוגיות קוקוס - לפסח [בלי קמח] - אבי פסטוו--- פלפלית
6/3/2009 08:47
ירקות קלוייםו--- הדר   « הודעה נוכחית
6/3/2009 09:07
עוגת פרג וחמוציות/יעל גרטי YNETו--- ..תמר..
6/3/2009 13:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן