...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טוויל פרמזן - אוריה גבע, על השולחן - סדנא ו--- פלפלית   5/3/2009 12:34


*** אצלי יוגש ליד/עם מרק בצל - פלפלית
בתמונה, הטווילים בהגשה
במקום קצח - פיזרתי שומשום

טוויל פרמזן וקצח [שומשום]

טוויל פרמזן וקצח



טוויל פרמזן וקצח. מלוח ומהיר .הטווילים הם מאפים דקים, פריכים ושקופים למחצה, המשמשים בדרך כלל כבסיס או קישוט לקינוחים, אך נהדרים גם בגרסה המלוחה.
את הטווילים האלה הייתי משדכת לכל סוג של מרק קרם.


חומרים ל-20 טווילים קטנים:
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת גס
קצח


הכנה:
1. מחממים תנור ל-130 מעלות.

2. מסדרים תלוליות גבינה נמוכות (בערך כף מחוקה) במרווחים גדולים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. אופים כ-10 דקות. מוציאים את התבנית, ומורידים את חום התנור ל-100 מעלות.

4. מפזרים קצח על תלוליות הגבינה הנמסות ומחזירים לתנור. אופים 20-18 דקות נוספות, עד שמזהיב ומתגבש.

5. מוציאים מהתנור ומצננים. שומרים בצנצנת אטומה עד 3 ימים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
טוויל פרמזן - אוריה גבע, על השולחן - סדנא ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית5/3/2009 12:34


*** אצלי יוגש ליד/עם מרק בצל - פלפלית
בתמונה, הטווילים בהגשה
במקום קצח - פיזרתי שומשום

טוויל פרמזן וקצח [שומשום]

טוויל פרמזן וקצח



טוויל פרמזן וקצח. מלוח ומהיר .הטווילים הם מאפים דקים, פריכים ושקופים למחצה, המשמשים בדרך כלל כבסיס או קישוט לקינוחים, אך נהדרים גם בגרסה המלוחה.
את הטווילים האלה הייתי משדכת לכל סוג של מרק קרם.


חומרים ל-20 טווילים קטנים:
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת גס
קצח


הכנה:
1. מחממים תנור ל-130 מעלות.

2. מסדרים תלוליות גבינה נמוכות (בערך כף מחוקה) במרווחים גדולים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. אופים כ-10 דקות. מוציאים את התבנית, ומורידים את חום התנור ל-100 מעלות.

4. מפזרים קצח על תלוליות הגבינה הנמסות ומחזירים לתנור. אופים 20-18 דקות נוספות, עד שמזהיב ומתגבש.

5. מוציאים מהתנור ומצננים. שומרים בצנצנת אטומה עד 3 ימים.


לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
טוויל פרמזן - יצירת הטוויל בעזרת פורמה - לפני אפיהו--- פלפלית  
5/3/2009 12:36
טוויל פרמזן - לאחר אפיה ו--- פלפלית  
5/3/2009 12:38
טוויל פרמזן - מוכנים, במארז סגור טוב ו--- פלפלית  
5/3/2009 12:44
פלפלית - מעורר תיאבון!! ורעיון נהדר!! ו--- איה
5/3/2009 16:49
פלפלית הטווילי ..מתאים לי ...ו--- לינדוש
5/3/2009 17:04
תודה בנות ... זה מסוכן !!! פיקנטי קריספי ו--- פלפלית
5/3/2009 19:01



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן