...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פאי פרג לימוניו--- מרילין ~   4/3/2009 08:33

יי"טעם גן עדן", " לא מהעולם הזה", "מעולה" יי
אלו רק קצת מהסופרלטיבים שזכה הפאי פרג הנפלא הזה
גם מבעלי, וגם מחברות שהתארחו השבוע


הפאי בעל טעם עשיר של פרג, מונח על בצק פריך חמאתי עשוי כהלכה, תודה איה . ו על המתכון הנפלא





מצרכים
בצק
שלוש מאוד גרם קמח
מאתיים גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
מאה גרם אבקת סוכר
ביצה טרופה
גרירת קליפת לימון מלימון שלם
רבע כפית מלח


מלית
מאתיים חמישים גרם פרג טחון
כוס חלב
גרירת קליפת לימון מלימון שלם
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
חופן צימוקים
שתי כפות דבש
חמש כפות שקדים טחונים
חמישים גרם חמאה



הכנת הבצק
במעבד מזוןמערבבים את הכל פרט לביצה
מוסיפים את הביצה, ומעבדים מעט מאוד עד ליצירת בצק
מחלקים לשני חלקים: חלק גדול לתחתית וחלק קטן לקישוט
משטיחים את הבצקים מעט, לצורת פיתה ומכניסים לשעה במקרר
את החלק הגדול מרדדים ומסדרים על תבנית משומנת היטב
כולל בשוליים ומקפיאים ל- 10 דקות
מסדרים על הקלתית נייר אפיה בגדול מתאים
מפזרים בשפע קיטניות ליצירת משקולת
אופים כ- 12 דקות או עז שמזהיב


הכנת המלית
שמים את הכל בסיר חוץ מהצימוקים
ומבשלים כ- 10 דקות
מצרפים את הצימוקים

הרכבת הפאי
שוטחים את המלית על הקילתית
מהכדור בצק הקטן יוצרים רצועות ומסדרים מעל המלית
מברישים בביצה טרופה
אופים בתנור חם על 180 מעלות בערך 25 דקות עד הזהבה





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה4/3/2009 02:08
אוזני המן מבצק פרסבורגר ו--- איה
4/3/2009 02:22
מבחר מליות לאוזני המןו--- איה
4/3/2009 02:28
עוגיות יו-יו - מתאים למשלוח מנות / פסקל פרץ-רובין ו--- איה
4/3/2009 02:40
עוגיות יו-יו של איילת אורו--- איה
4/3/2009 02:48
פשטידת ברוקולי בציפוי מוקרםו--- pirge  
4/3/2009 08:27
חזה עוף ממולא פרגו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:30
פתיתים בפרג וכרישהו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:31
לחמניות פרג (עם בצק מקדים)ו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:32
פאי פרג לימוניו--- מרילין ~   « הודעה נוכחית
4/3/2009 08:33
פרסבורג פרגו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:34
מאפינס פרג וקוקוסו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:35
מקרודו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:36
עוגיות פרג ולימון ו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:36
פריכיות שקדים - מקור עצמיו--- פלפלית  
4/3/2009 10:39
פריכיות שקדים -בטעם וניל וקקאו - תקריב ו--- פלפלית  
4/3/2009 10:40
אריסה - פלפלים אדומים ו--- איה
4/3/2009 13:57
רפרפת - פודינג - רות אוליבר "על השולחן"ו--- פלפלית
4/3/2009 19:03
כרוב אדום ביין אדום וצימוקיםו--- שרוניק  
4/3/2009 20:19
קציצות ברוטב עגבניות ו--- שרוניק  
4/3/2009 20:32
טארט שוקולד מעולה של איה ו ו--- שרוניק  
4/3/2009 20:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן