...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בורשט [חמיצה] בנוסח רומני...של אמא בוציו--- גילה 3/3/2009 12:44

***בורשט [חמיצה בעברית] בנוסח רומני...של אמא בוצי


מבשלים בסיר מים קילו סלק קלוף כמובן [כמה שיותר סלק טוב יותר, כי הצבע חזק והטעם עשיר]
2 גזרים [לטעם, אחר כך זורקים או משתמשים למשהו אחר]בצל בינוני [זורקים בתום הבישול]
-כשהירקות רכים מסננים אותם, ומניחים בצד
סלק אחד מגררים דק ומחזירים לסיר
מתבלים במיץ לימון, סוכר, מלח.

ההגשה:
-מבשלים לחוד תפוחי אדמה {רצוי עם קליפה אדומה הם יותר מתאימים} וחותכים לקוביות גדולות, מגישים חם.

-שמנת חמוצה...קרה או בטמפרטורת החדר {לא !!!!! מערבבים בסיר בשום פנים ואופן} כל אחד שם בצלחתו כמה שהוא אוהב, כי מה שנשאר מאכסנים במקרר...ולא כל אחד אוהב שמנת.
אפשר להוסיף גם רצועות דקות של כרוב.
בתיאבון...




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה3/3/2009 05:52
מלכת השווארמהו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:41
שווארמה: הנתח לפני שנכנס לתנורו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:41
שווארמה: הנתח כשהוא יוצא מהתנורו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:42
שווארמה: פריסה ראשונהו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:43
שווארמה: פריסה שנייהו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:43
שוארמה: גלגול בבצל מטוגןו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:45
פוקצ’ה עין - אישית ו--- איה  
3/3/2009 09:10
בורשט [חמיצה] בנוסח רומני...של אמא בוציו--- גילה « הודעה נוכחית
3/3/2009 12:44



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן