...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מלכת השווארמהו--- מרילין ~   3/3/2009 06:41

שוב מצאתי את עצמי מול נתח הודו ולא ידעתי מה לעשות איתו
שמני מסר מתכון של ישראל מאורט, שיניתי פה ושם, ממש בקטנה
ולבסוף יצאתי מלכתה השווארמה
(-:
לבעלי הגשתי בצלחת, לבנות בחצאי פיתות בין ביס לביס שקד הכריזה - " את מלכת השוורמה" וניצן אמרה "את יכולה לפתוח שווארמיה" מה רע?
~
בקיצור, הבשר יצא עסיסי וטעים מאוד! הגילגול בבצל המטוגן בשלב האחרון נתן לשווארמה עוד מרקם מעיניין וחדש - מומלץ ביותר
המתכון רשום כפי שהכנתי אותו
.
.
מצרכים
קילו שווארמה הודו
כוס שמן
שתי כפות אבקת קארי
שתי כפות גראם מסלה
כף עמבה תורשי
כף אבקת מרק עוף
מלח - פלפל שחור
שלושה בצלים פרוסים
.
.
.
הכנה
מערבבים את השמן עם התבלינים בעקרה גדולה
מכניסים את הבשר, מעסים היטב ומשרים למספר שעות ועד יממה
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מסדרים את הבשר ואת המרינדה בתבנית אפיה וסוגרים בנייר כסף
אופים כ- שעה
מוציאים, מקררים ופורסים דק
מטגנים את הבצלים עם מעט ממיצי הבשר
מוסיפים את הבשר מערבבים / מקפיצים מספר דקות


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה3/3/2009 05:52
מלכת השווארמהו--- מרילין ~   « הודעה נוכחית
3/3/2009 06:41
שווארמה: הנתח לפני שנכנס לתנורו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:41
שווארמה: הנתח כשהוא יוצא מהתנורו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:42
שווארמה: פריסה ראשונהו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:43
שווארמה: פריסה שנייהו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:43
שוארמה: גלגול בבצל מטוגןו--- מרילין ~  
3/3/2009 06:45
פוקצ’ה עין - אישית ו--- איה  
3/3/2009 09:10
בורשט [חמיצה] בנוסח רומני...של אמא בוציו--- גילה
3/3/2009 12:44



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן