...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טנזיה - תוספת נהדרת לאורז חגיגי לראש השנהו--- פנינהט   22/9/2008 11:29

טנזיה מרוקאיתו--- זברה 13/5/2004 08:12

חומרים:
3 בצלים גדולים פרוסים לחצאי טבעות
100 ג'ר משמשים מיובשים
100 ג'ר שזיפים מיובשים
100 ג'ר צימוקים כהים
100 ג'ר אגוזי מלך חצויים, מטוגנים
100 ג'ר שקדים מולבנים פרוסים, מטוגנים
כפית מלח
כפית בהריון מתקדם קינמון
3 כפות סוכר חום, או כנ"ל דבש
מעט יין מתוק

ההכנה:
חותכים את המשמשים והשזיפים לחצי. משרים במים לרבע שעה בערך. מסננים ושומרים את מי ההשריה.

בסיר גדול ושטוח מזהיבים את הבצל,ומוסיפים את הפירות היבשים והתבלינים.מאדים מספר דקות, מוסיפים יין אדום שיכסה את תחתית הסיר, מכסים ומנמיכים אש למינימום. מבשלים בערך חצי שעה, תוך בחישה מפעם לפעם, ואם יש צורך מוסיפים מעט ממי ההשריה של הפירות.

לקראת הסוף מוסיפים סוכר חום או דבש, את השקדים והאגוזים, בוחשים ומכבים.


הערה- מגישים את הטנזיה עם אורז לבן.
אני שמה את האורז בתבנית טבעת
הופכת על צלחת הגשה יפה,ובמרכז שמה את הטנזיה.

מעדן!




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..ו--- פלפלית22/9/2008 07:50

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קעריות פילו ממולאות עם בשר מוקפץ וירקותו--- זברה
22/9/2008 08:04
עוגת שמרים "שושנים" ו--- אורית(ה)  
22/9/2008 08:07
תפוח אפוי בדבשו--- זברה
22/9/2008 08:09
בצק - מעולה למלוי - ציפורה קרייזמן ו--- פלפלית
22/9/2008 09:17
תפוח עץ אפוי ממולא בתמרים / מיכל וקסמן ו--- מרילין*  
22/9/2008 09:26
גודיז חגיגי לשים על אורז הלבןו--- מרילין*  
22/9/2008 09:35
קערות קדאיף ממולאים קינוח לראש השנהו--- פנינהט  
22/9/2008 11:06
טנזיה - תוספת נהדרת לאורז חגיגי לראש השנהו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
22/9/2008 11:29
מאפה תפוחים ודבש חמה / תמי סירקיס אקרמןו--- לאה.ק
22/9/2008 15:18
קינוח-סלט תותים עם קרם מסקרפונהו--- גדולה
22/9/2008 15:21
עוגיות סנדוויץ’ במלית ריבה ו--- אורית(ה)  
22/9/2008 17:00
אורז בר חגיגי- לראש השנהו--- שאנל 5
22/9/2008 19:21



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן