...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שוקולד מושלגותו--- פלפלית   1/3/2009 12:40

עוגיות שוקולד מושלגות
מתכון של אבנר לסקין - מתכון שף

עוגיות שוקולד מהסוג שמתמכרים אליו בקלות ומתקשים להפסיק לאכול. מתוך הספר "בישול עם שוקולד" בהוצאת פן וידיעות אחרונות.

מרכיבים:

350 גרם שוקולד מריר
70 גרם חמאה
3 ביצים
120 גרם סוכר לבן
1 כפית/ות קליפת תפוז
1 כף/ות ליקר - תפוזים
90 גרם קמח
2 כפית/ות אבקת אפייה
140 גרם שקד - טחון
120 גרם סוכר - לציפוי
200 גרם אבקת סוכר - לציפוי

אופן ההכנה:
1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.

2. מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.

3. מוסיפים לתערובת הביצים את קליפת התפוז וליקר התפוז.

4. מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה.

5. את השוקולד המומס מקפלים בעזרת לקקן לתערובת הביצים.

6. מקפלים פנימה גם את הקמח והשקדים הטחונים. מתקבלת בלילה נוזלית.

7. מצננים את הבלילה במקרר לפחות שעה, עד שהיא מתקשה.

8. מחממים תנור ל-160 מעלות.

9. בעזרת כפית טבולה במים רותחים יוצרים עיגולים בקוטר שלושה סנטימטר.

10. מגלגלים כל עיגול בסוכר ואח"כ עוד פעמיים באבקת סוכר, ומניחים בתבנית.

11. לוחצים מעט על כל עיגול כדי שיקבל בסיס, ואופים בתנור במשך שמונה דקות. העוגיות מוכנות כאשר הן מקבלות סדקים ונראות רטובות מבפנים.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה1/3/2009 04:28
עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולדו--- פלפלית  
1/3/2009 11:34
מקרון בטעם קפה - במלוי מרציפן ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:37
עוגיות מקרון וניל לפני מילוי ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:38
עוגיות מקרון בטעם קפה - לפני מילוי ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:39
עוגיות מקרון וניל - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:40
עוגיות מקרון וניל - אחרי האפיה ובהמתנה לקרורו--- פלפלית  
1/3/2009 11:42
עוגיות שוקולד מושלגותו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
1/3/2009 12:40
בצל ממולא בטעם חמוץ מתוק ו--- etty  
1/3/2009 15:02
מרק שורשיםו--- תמר מהעבודה
1/3/2009 15:14
עוגת גבינה עם פירורים ו--- etty  
1/3/2009 15:17
ספגטי עם תוספות מעניינות חמה ו--- etty  
1/3/2009 15:35
גריסי פנינה בתוספת ירקות ו--- etty  
1/3/2009 15:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן