...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידה/מאפה - לניצול בשר עוף שבושל במרקו--- פלפלית   27/2/2009 13:23



אילתור עצמי
לא ציינתי כמויות מדוייקות - הכל מותנה,
בכמות העוף והירקות המבושלים.


עוף מפורק - מעצמות וסחוסים - שבושל במרק

גזר שבושל במרק - חתוך לקוביות
שורש סלרי שבושל במרק - חתוך לקוביות
שורש פטר' שבושל במרק - חתוך לקוביות
חצי צרור פטר' קצוצה - טריה
חצי צרור כוזברה קצוצה - טריה
תפו"א גדול, מגורר בפומפיה גסה
1 בצל גדול, מגורר גס
3 ביצים בלולות
1/2 כוס קמח - תופח
תבלינים - מלח ,פלפל לבן, פפריקה

מערבבים הכל ביחד מבלי למעוך את הירקות המבושלים.
משמנים תבנית כיכר,
יוצקים את הבלילה, מורחים 1 כפית שמן למעלה
ומעבירים לאפיה בחום 180 מעלות ל 40 - 60 דקות.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה27/2/2009 03:09
אמפנדס / דרך האוכלו--- איה
27/2/2009 04:00
ממרח שקדים / חלבה ו--- שונט  
27/2/2009 07:09
תבשיל ירקות בחלב קוקוסו--- תמר..
27/2/2009 11:35
פשטידה/מאפה - לניצול בשר עוף שבושל במרקו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
27/2/2009 13:23
פשטידה/מאפה - לניצול בשר עוף - באפיה ו--- פלפלית  
27/2/2009 13:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן