...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תפוח עץ אפוי ממולא בתמרים / מיכל וקסמן ו--- מרילין*   22/9/2008 09:26

בפעם הראשונה שהכנתי מנה זו, זה היה מיד כשרכשתי את הספר
טעמים ראשונים של מיכל וקסמן וחיפשתי גיוונים עבור יעל הקטנה
התוצאה הייתה כל כך טעימה שהמנה הפכה לבת בית
ובכלל מככבת בראש השנה - שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה
~
אפשר לגוון את המלית ולהוסיף לה מיני אגוזים, או לתבל במעט הל
.
.
מצרכים
ארבע תפוחים מסוג חמצמצים גראני סמית
שש תמרים מגולענים ומקולפים
שש כפות מיץ תפוזים
ארבע מקלות קינמון
.
הכנה
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מרוקנים את התפוחים מהקלח והגרעינים
במעבד מזון או מוט בלנדר תוחנים את התמרים עם המיץ תפוזים
ממלאים את התפוחים במחית התמרים
נועצים את מקל הקינמון במרכז כל תפוח
מסדרים את התפוחים בתבנית
ויוצקים שלוש כפות מים לתוכה
אופים כ- 45 דקות או עד שהתפוחים תכווצים ורכים מאוד








לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..ו--- פלפלית22/9/2008 07:50

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קעריות פילו ממולאות עם בשר מוקפץ וירקותו--- זברה
22/9/2008 08:04
עוגת שמרים "שושנים" ו--- אורית(ה)  
22/9/2008 08:07
תפוח אפוי בדבשו--- זברה
22/9/2008 08:09
בצק - מעולה למלוי - ציפורה קרייזמן ו--- פלפלית
22/9/2008 09:17
תפוח עץ אפוי ממולא בתמרים / מיכל וקסמן ו--- מרילין*   « הודעה נוכחית
22/9/2008 09:26
גודיז חגיגי לשים על אורז הלבןו--- מרילין*  
22/9/2008 09:35
קערות קדאיף ממולאים קינוח לראש השנהו--- פנינהט  
22/9/2008 11:06
טנזיה - תוספת נהדרת לאורז חגיגי לראש השנהו--- פנינהט  
22/9/2008 11:29
מאפה תפוחים ודבש חמה / תמי סירקיס אקרמןו--- לאה.ק
22/9/2008 15:18
קינוח-סלט תותים עם קרם מסקרפונהו--- גדולה
22/9/2008 15:21
עוגיות סנדוויץ’ במלית ריבה ו--- אורית(ה)  
22/9/2008 17:00
אורז בר חגיגי- לראש השנהו--- שאנל 5
22/9/2008 19:21



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן