...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רצועות תפוז מסוכרותו--- שונט   22/2/2009 21:16

מתכון מעולה שנילקח מהבלוג של טלי1954


1 ק"ג קליפות תפוז , 1 ק"ג סוכר, 3 כוסות מים

הכנה:

שמים את הקליפות בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה , מניחים למים להתקרר כחצי שעה, ואז שוטפים היטב במים קרים. חוזרים על הפעולה עוד פעם מסננים את הקליפות מהמים וחותכים בסכין חדה לרצועות דקות ,

את הסוכר שמים בסיר עם 3 כוסות מים. מחממים לסף רתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ. מוסיפים לסיר את רצועות הקליפה ומערבבים, כך שיצופו בסירופ. מבשלים על אש קטנה מאוד, ללא מכסה, עד שהנוזלים מתאדים והסירופ כולו נספג בקליפות (כ-3 שעות). בזמן הבישול מקפידים לערבב מדי פעם,

כאשר הנוזלים מתאדים, מנמיכים את האש כדי למנוע סכנת חריכה. כשכל הנוזלים נעלמו מתחתית הסיר, מורידים את הקליפות מהאש ומעביריםלמגש מצופה בנייר אפייה.

משאירים את הקליפות להתייבש באוויר הפתוח כמה שעות, ומאכסנים בצנצנת סגורה היטב.

הארות שלי שונט
אני הורדתי את הקליפה הלבנה ..וגם חתכתי לרצועות לפני הבישול...
וחוזרת ואומרת שזה מסוכן למי שאוהבת


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה22/2/2009 03:08
עוגיות חלבה / יניב גור אריה - לגעת באוכל ו--- איה
22/2/2009 04:24
פשטידת טונה פשוטה ו--- אמאשל..  
22/2/2009 17:52
כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים ו--- איה
22/2/2009 04:30
סלט גזר ופקאן סיני / פסקל פרץ רובין ו--- איה
22/2/2009 04:38
אוסובוקו בקר ו--- שונט  
22/2/2009 09:58
kürtös kalács - קוריוטוש - טומי ו--- פלפלית  
22/2/2009 10:59
טראפלס תמרים ופתי בר/דורעם גונטו--- תמר מהעבודה
22/2/2009 12:50
מתכון דומה לנ"לו--- דבורה יעיר
22/2/2009 12:56
אורז וזעפרן - זרדה תורכית -מגזין סיגארו--- פלפלית
22/2/2009 19:24
רצועות תפוז מסוכרותו--- שונט   « הודעה נוכחית
22/2/2009 21:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן