...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כרוב רומני כבוש כמו במסעדות ו--- גילה 21/2/2009 14:36

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות ברונם
נשארו עוד מסעדות רומניות בארץ ? מזמן לא ראיתי ..... אז הנה משהו שמזכיר את הכרוב הכבוש הרומני .

1 כרוב גדול קצוץ גס ביד, צריכים להרגיש את הכרוב
6 גזרים גדולים מגורדים גס
6 גבעולי סלרי קצוצים דק לאחר שקילפנו את שערות הגבעול
צרור עלי סלרי שלמים
2 לימונים
3 כוסות מים רותחים
5 כפיות מלח
1 כוס חומץ
1/2 כוס שמן

לערבב בקערה גדולה - פאילה - את הכרוב ,הגזר , עלי הסלרי ,וגבעולי הסלרי הקצוצים.
להוסיף מיץ מ-2 הלימונים
להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ ,לערבב היטב ולהצקת מעל הכרוב
כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה

לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש ,לסחוט ,למעוך היטב את הכרוב בנוזלים ממש כמו שלשים בצק
פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים אז מובטחת תוצאה טובה.
הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה.





קישורים נלווים:
מקור המתכון: baronm10 מתפוז




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת ....................ו--- פלפלית21/2/2009 08:11

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מעורב ירושלמי / פפריקהו--- איה
21/2/2009 11:24
אצבעות בטטה מפולפלות ו--- איה
21/2/2009 11:29
קציצות דגים אסיאתיות / גיל חובב ו--- איה  
21/2/2009 11:33
כרוב רומני כבוש כמו במסעדות ו--- גילה « הודעה נוכחית
21/2/2009 14:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן