...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוזים עם תוח עץ גולדלישסו--- שרוניק    21/9/2008 16:54

עוגת תפוזים עם תופחי עץ גולדלישס
עוגת התפוזים של חמותי ז'נט.
התוספת שלי ( שרוניק ) היא תפוחי עץ , קינמון וסוכר דמררה.

חומרים:
* תבנית וונדרטופ.
* לחמם מראש תנור ל- 150 מעלות צ'.
* זמן אפייה: 3/4 שעה.
* לשמן תבנית אפייה בשמן או חמאה והיטב

5 ביצים מס' 1 מופרדות
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 קליפה של תפוז שלם.
2 סוכר ווניל / תמצית ווניל
1 כוס שמן / 200 גר' חמאה רכה.

* תוספות שלי ( שרוניק ):
2 תפוחי עץ גולדלישס חתוכים לקוביות קטנות
מעט סוכר דמררה
מעט אבקת קינמון

ההכנה:
* מחממים תנור ל- 150 מעלות צ'.
* משמנים תבנית היטב.
* חותכים את תפוחי העץ לקוביות קטנות ומערבבים אותם עם קינמון ומעט סוכר דמררה ומניחים בצד.
* במיקסר שמים את 5 חלבונים + 3/4 כוס סוכר + 2 שקיות סוכר ווניל ומקציפים על מהירות גבוהה עד שהקצף יציב וקשה.
* ובנפרד מקציפים חמאה רכה + 5 חלמונים + 3/4 סוכר הנותרים + קליפת תפוז + קצת קמח קצת מיץ תפוזים עד שהכל נגמר.
* מערבבים את החלבונים בחלמונים בצורת קיפול ובעדינות עד שהכל מתקבל כעיסה אחידה.
* שופכים מעל התפוחים את העיסה מנערים מעט ומכניסים לתנור.
* מצננים בתבנית היטב ורק אחרי שהעוגה קרה מוציאים בעדינות לצלחת הגשה.

* ניתן לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...ו--- איה21/9/2008 03:44
עוגת שמרים חגיגית עם מלית תפוחי עץו--- שונט
21/9/2008 07:12
אוסובוקו עגל בדבש לימון רוזמרין ותפוחיםו--- שונט
21/9/2008 07:16
פורל ברוטב פלפלים שקדים ואגוזי לוזו--- שונט
21/9/2008 07:20
פטה כבד עם ג'לי רימוניםו--- שונט
21/9/2008 07:25
עוגיות שקדים ולימוןו--- שונט
21/9/2008 07:32
עוגת דבש תפוחים הפוכהו--- שונט
21/9/2008 07:36
סתוי: קדרה בהשראה פרסיתו--- הדר
21/9/2008 07:48
עוף על פחית של סיידר - במקום פחית של בירה ו--- פלפלית
21/9/2008 09:09
קציצות אפויות.ו--- אורית(ה)  
21/9/2008 09:30
צ'יפס אפוי.ו--- אורית(ה)
21/9/2008 09:39
קישואים ממולאים בנענע, לימון ופירות יבשים ו--- אורית(ה)  
21/9/2008 10:06
כעכים מלוחיםו--- שונט  
21/9/2008 11:23
עוגת שיש ו--- אורית(ה)  
21/9/2008 12:49
קייק פלפלים וזיתים שחורים - איה - ו--- פלפלית  
21/9/2008 12:50
מלבי עם ריבת רימונים ו--- מרילין*  
21/9/2008 13:10
מלבי עם ריבת רימונים / תמונה מהצדו--- מרילין*  
21/9/2008 13:12
ריבת רימונים / עידיתו--- מרילין*  
21/9/2008 13:14
גלידת תפוח בדבש - לקראת השנה החדשהו--- etty  
21/9/2008 14:19
קישואים עם פלפל גמבה וזיתיםו--- etty  
21/9/2008 14:23
עוף ברוטב תמרים (בשעה)/ תומר אייל."שף" 2001ו--- אופה קטנה
21/9/2008 14:48
עוגת תפוזים עם תוח עץ גולדלישסו--- שרוניק    « הודעה נוכחית
21/9/2008 16:54
כנפי עוף ברוטב מתקתקו--- שרוניק   
21/9/2008 21:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן