...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שוקולדו--- תמר.. 19/2/2009 16:40

מתוך גיליון מיוחד של "שף"- אוסף 60 העוגות והעוגיות הכי טובות של "שף"

150 ג' שוקולד מריר + 80 ג' חמאה
להמיס בבאן מרי


להקציף עם המיקסר 3 ביצים שלמות + כוס סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה, כ 4 דקות הקצפה, להוסיף את השוקולד בתנועות קיפול

בקערה נפרדת לערבב 1/2 כוס קמח רגיל + 1/4 כפית אבקת אפייה+ 2 כפות אבקת קקאו (שמתי שוקולית כי אין קקאו) + 1/2 כפית מלח
להוסיף לתקערת השוקולד והביצים ולערבב.
להוסיף כוס שוקולד צ'יפס ולערבב עם הכף.
לשלוח למקפיא לשעתיים את הקערה, מכוסה בניילון נצמד.
בידיים משומנות יוצרים כדורים, בקוטר של 2 ס"מ עם מרווח בין עוגיה לעוגיה.
אופים 10 דקות בחום בינוני עד שהעוגיות נראות יציבות מבחוץ אך תוכן עדיין רך. חום תנור בינוני - 180 מעלות.

אם תוך כדי יצירת העוגיות העיסה מתרככת מאד אפשר לשלוח שוב למקפיא לכמה דקות..




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה19/2/2009 04:48
עוגה מעולה לט"ו בשבט (ולא רק)ו--- sarit147  
19/2/2009 08:08
קלצונה עם תירס ובצל - דורעם גונט ו--- פלפלית
19/2/2009 10:57
עוגת שיש ריבת חלב - באדיבות יעל גרטיו--- פלפלית
19/2/2009 11:27
רוטב וינגרט - המדריך השלם - שף מאיר דנון ו--- פלפלית
19/2/2009 11:35
מאפינס תירס וריוויון - סמדר וולטרו--- פלפלית
19/2/2009 12:26
מאפינס תירס וגבינה חריפה - דורית מיינצרו--- פלפלית
19/2/2009 12:31
עוגת תפוחים בחושה ו--- etty  
19/2/2009 12:49
תתכבדוו--- etty  
19/2/2009 12:53
סלט סלרי משוגע ו--- הדר
19/2/2009 13:45
שכחתי לרשום בחומרים: 1 תפוח עץ חתוך לקוביותו--- הדר
19/2/2009 18:10
מרק ירקות עם גריסים ו--- etty  
19/2/2009 14:02
תבשיל בורגול עם ירקות וחזה עוףו--- תותית
19/2/2009 14:06
עוגיות שוקולדו--- תמר.. « הודעה נוכחית
19/2/2009 16:40
בנג'י תותים - דליה בר מגלידריית אייסברגו--- פלפלית
19/2/2009 18:08
פנקייק תותים - דליה בר מגלידריית אייסברגו--- פלפלית
19/2/2009 18:10
פבלובה תות - דליה בר מגלידריית אייסברגו--- פלפלית
19/2/2009 18:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן