...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות טביעת אצבע במילוי טראפל שוקולד ו--- יפנית   17/2/2009 17:06

הערות יפנית:
הכנתי כפות כפולה.
חלק בציפוי פיסטוק עם מילוי שוקולד לבן.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25781624.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25781697.JPG

העוגיות מתוך הבלוג של שירלי נמש (בהמלצת שונטל),






עוגיות טביעת אצבע במילוי טראפל שוקולד

מקור המתכון: Julie Le Clerc, Cuisineאתר
הביאה: fairy_mi
ההערות שלי בסוגריים
החומרים ל-20 עוגיות:
3 כפות קקאו
1 כף שמן קנולה (אני השתמשתי ב - 3 כפות שמן כיון שלכף אחת לא הייתה כל השפעה על הקקאו)
125 גר` חמאה רכה
1/2 כוס (115 גר`) סוכר
1 ביצה, מופרדת
1 כפית תמצית וניל
1 כוס (150 גר`) קמח
קורט מלח
1/2 כוס (70 גר`) שקדים קצוצים היטב במעבד מזון

למלית הטראפל:
100 גר` שוקולד מריר
3 כפות שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים קקאו ושמן בקערה קטנה, מערבבים לתערובת חלקה (אבל קצת גושית).
בקערה גדולה, מקציפים יחד חמאה וסוכר לתערובת קרמית. מוסיפים חלמון ווניל ומקציפים היטב. מוסיפים פנימה את תערובת הקקאו והשמן ולבסוף מוסיפים את הקמח והמלח, עד לקבלת בצק חלק.
שמים את השקדים הגרוסים בקערה. בקערה נפרדת, טורפים מעט את החלבון עד שמוקצף.
לוקחים פיסות קטנות מהבצק ומגלגלים אותם לכדורים בגודל שווה. טובלים כל כדור בצק בחלבון ומגלגלים בשקדים הגרוסים.
מניחים את הכדורים המצופים על נייר האפייה, משאירים מרווחים בין העוגיות מאחר והן מעט מתפשטות. יוצרים במרכז העוגייה גומה עמוקה בעזרת האגודל או האצבע (אפשר להיעזר גם בידית של כף עץ).
אופים העוגיות 10-12 דקות, עד שמתייצבות. ומצננים היטב.
למלית הטראפל ממיסים בעדינות את השוקולד והשמנת יחד על בן מארי או במיקרוגל, מערבבים לבלילה חלקה. לצקת בעזרת כפית מעט מן התערובת לתוך כל גומה ולתת להצטנן בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר


לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
בלוג - שירלי נמש




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה17/2/2009 05:29
מאפינס רוקפור ו--- איה  
17/2/2009 05:41
סלט סלקו--- איה  
17/2/2009 05:45
ריבת תפוזים / תפוז ננסיו--- איה  
17/2/2009 07:16
צלעות עם ירקות מקור חברתי אוריתו--- סיגלוש
17/2/2009 08:52
עוגת אפרסקים מהונגריה תמר אבידרו--- תמר..
17/2/2009 08:55
הקוגל של שמוליקו--- תמר..
17/2/2009 09:04
פירה תפוחי אדמה מושקע + טיפים ו--- פלפלית
17/2/2009 11:53
פירה תפוחי אדמה מושלם - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
17/2/2009 11:56
עוגת שוקולד גל קוקוס ו--- אמאשל..
17/2/2009 12:02
מרק שעועיתו--- גדולה  
17/2/2009 13:54
מילק- שייק אבוקדוו--- גדולה  
17/2/2009 14:34
עוגיות טביעת אצבע במילוי טראפל שוקולד ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
17/2/2009 17:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן