...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק שעועיתו--- גדולה   17/2/2009 13:54

מקור-פ.שטריית /רושלמית(עיתון שכונתי)

על המתכון היא מוסיפה ואומרת שהמרק היה מרק קבוע של יום שישי
בבית הוריה.כל התושבים של שכונתם הוזמנו ע'י שלט לבוא ולטעום כך:"בבית זה ניתן לאכול מרק שעועית חם וטעים בימי שישי בין 12.00-14"
חומרים:
3-4 כוסות שעועית לבנה שהושרו במשך הלילה(לי תמיד יש שעועית מבושלת בהקפאה וזה מקצר את התהליך-ג))
לרוטב:
3 כפות שמן
5 שיני שום
5 עגבניות קלוםות חתוכות
3 כפות רסק עגבניות
מלח,פלפל שחור,פפריקה אדומה מתוקה חריפה
2כפות אבקת מרק עוף

אופן הכנה:
מבשלים את השעועית במים קרים עד לריכוך מלא שלה(סיר לחץ)
בינתיים מכינים את הרוטב:מחממים את השמן ,מטגנים את שיני השום,מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורסק העגבניות
מתבלים במלח,פלפל,פפריקה ואבקת מרק.
מבשלים מספר דקות.
לאחר שהשעועית התבשלה,מוסיפים לה את הרוטב,מערבבים הכל ביחד היטב.ומבשלים את הכל עוד 20 דקות.
מומלץ להוסיף למרק בזמן הוספת הרוטב נקניקיות.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה17/2/2009 05:29
מאפינס רוקפור ו--- איה  
17/2/2009 05:41
סלט סלקו--- איה  
17/2/2009 05:45
ריבת תפוזים / תפוז ננסיו--- איה  
17/2/2009 07:16
צלעות עם ירקות מקור חברתי אוריתו--- סיגלוש
17/2/2009 08:52
עוגת אפרסקים מהונגריה תמר אבידרו--- תמר..
17/2/2009 08:55
הקוגל של שמוליקו--- תמר..
17/2/2009 09:04
פירה תפוחי אדמה מושקע + טיפים ו--- פלפלית
17/2/2009 11:53
פירה תפוחי אדמה מושלם - שף ג'ון ארה"ב. ו--- פלפלית
17/2/2009 11:56
עוגת שוקולד גל קוקוס ו--- אמאשל..
17/2/2009 12:02
מרק שעועיתו--- גדולה   « הודעה נוכחית
17/2/2009 13:54
מילק- שייק אבוקדוו--- גדולה  
17/2/2009 14:34
עוגיות טביעת אצבע במילוי טראפל שוקולד ו--- יפנית  
17/2/2009 17:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן