...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז עם ארטישוקו--- הדר 15/2/2009 06:29

מתוך המגזין living של מרתה סטוארט, גיליון פברואר.
1.5 כוסות ציר עוף
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 כוס אורז
2 כפיות מלח גס
1/4 כפית קארי
12 זיתים ירוקים מגולענים ופרוסים
350 גרם לבבות ארטישוק חתוכים
1 מקל סלרי פרוס דק באלכסון
1 כוס תרד צעיר


מחממים את ציר העוף (אני השתמשתי במרק ירקות צח).
מחממים שמן ומטגנים בצל ושום עד שהבצל שקוף.
מוסיפים לבצל את האורז, המלח ואבקת הקארי ומבשלים כדקה תוך בחישה.
מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הציר ומרתיחים.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות.
משטחים בכלי/ תבנית ומניחים להתקרר.
מערבבים עם יתר המרכיבים חוץ מהתרד.
לפני ההגשה מוסיפים את התרד.

הערות שלי (הדר):
1. שמתי שתי כוסות ציר.
2. השתמשתי במרק ירקות צח ולא בציר עוף.
3. לא הוספתי תרד - טעים מאוד גם כך.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה15/2/2009 02:58
קראנץ שמרים ושוקולד (או רוגלך) / אורן גירוןו--- איה
15/2/2009 03:10
עוגה בחושה שוקולדית / טל כץו--- איה
15/2/2009 03:36
קדירת בקר ובירה ו--- איה
15/2/2009 03:46
קישואים ממולאים / אלי לנדאוו--- איה
15/2/2009 03:54
אורז עם ארטישוקו--- הדר « הודעה נוכחית
15/2/2009 06:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן