...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סתוי: קדרה בהשראה פרסיתו--- הדר 21/9/2008 07:48

מקור המתכון: איגרת מאת איליין לב, סטודיו אדמה קדרות

לאיליין, בעלת סטודיו אדמה, יש מנהג מקסים: אחת לעונה היא שולחת איגרת בכתב יד אל כל מנויי רשימת התפוצה שלה.
באיגרת הגיגים, עידכונים, חידושים ומתכון לבישול בקדרת חרס.
את המתכון שהגיע השבוע טרם ניסיתי, אבל ניסיון העבר עם מתכוניה של איליין מבטיח שיש למה לצפות....

-משרים חומוס ומבשלים עד שיתרכך
-מטגנים בצל קצוץ ומעט שיני שום
- מניחים הבצל והשום המטוגנים בתחתית קדרת חרס
-לפרוס כ-5 פרוסות לימון עם הקליפה ולהניח מעל
-להניח מעל הלימון ירכיים או עוף מחולק
-להניח מעל זה את החומוס
-מעל הרבה פטרוזיליה צוצה וגם תרד/מנגולד קצוץ
לקלוף ולחתוך לחתיכות גדולות תוחי אדמה ולהניח מעל הכל
-לתבל במלח ובפלפל
-למלא מים עד 1/4 מגוב הקדרה
-להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות
-להביא לרתיחה ואז להנמיך ל- 120 מעלות ולאפות כשעה וחצי

תיהנו!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...ו--- איה21/9/2008 03:44
עוגת שמרים חגיגית עם מלית תפוחי עץו--- שונט
21/9/2008 07:12
אוסובוקו עגל בדבש לימון רוזמרין ותפוחיםו--- שונט
21/9/2008 07:16
פורל ברוטב פלפלים שקדים ואגוזי לוזו--- שונט
21/9/2008 07:20
פטה כבד עם ג'לי רימוניםו--- שונט
21/9/2008 07:25
עוגיות שקדים ולימוןו--- שונט
21/9/2008 07:32
עוגת דבש תפוחים הפוכהו--- שונט
21/9/2008 07:36
סתוי: קדרה בהשראה פרסיתו--- הדר « הודעה נוכחית
21/9/2008 07:48
עוף על פחית של סיידר - במקום פחית של בירה ו--- פלפלית
21/9/2008 09:09
קציצות אפויות.ו--- אורית(ה)  
21/9/2008 09:30
צ'יפס אפוי.ו--- אורית(ה)
21/9/2008 09:39
קישואים ממולאים בנענע, לימון ופירות יבשים ו--- אורית(ה)  
21/9/2008 10:06
כעכים מלוחיםו--- שונט  
21/9/2008 11:23
עוגת שיש ו--- אורית(ה)  
21/9/2008 12:49
קייק פלפלים וזיתים שחורים - איה - ו--- פלפלית  
21/9/2008 12:50
מלבי עם ריבת רימונים ו--- מרילין*  
21/9/2008 13:10
מלבי עם ריבת רימונים / תמונה מהצדו--- מרילין*  
21/9/2008 13:12
ריבת רימונים / עידיתו--- מרילין*  
21/9/2008 13:14
גלידת תפוח בדבש - לקראת השנה החדשהו--- etty  
21/9/2008 14:19
קישואים עם פלפל גמבה וזיתיםו--- etty  
21/9/2008 14:23
עוף ברוטב תמרים (בשעה)/ תומר אייל."שף" 2001ו--- אופה קטנה
21/9/2008 14:48
עוגת תפוזים עם תוח עץ גולדלישסו--- שרוניק   
21/9/2008 16:54
כנפי עוף ברוטב מתקתקו--- שרוניק   
21/9/2008 21:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן