...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק ירקות סיני ו--- etty   11/2/2009 12:26

אני מאוד אוהבת אוכל סיני, את המתכון למרק הזה המצאתי בעצמי לאחר נסיונות רבים, בהם ניסיתי להתאים את הטעם למסעדות הסיניות בהם אני מבלה.
הרעיון העיקרי הוא לשמור את הירקות כמה שפחות מבושלים.

1 בצל סגול אפשר גם לבן
נבטים
6-7 פטריות שמפניון טריות
2 גזר חתוך לגפרורים
1/2 כוס אפונה קפואה
1/4 כרוב חתוך לרצועות

תבלינים:
מלח, פלפל לבן, כפית אבקת מרק עוף, 2 -3 כפות רוטב סויה.


אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל הסגול ולטגן במעט שמן זית
לחתוך את הפטריות לפרוסות ולטגן עם הבצל.
בשלב זה להוסיף את התבלינים, ומים רותחים.

לאחר שהמים בסיר מבעבעים מעט, להוסיף את יתר הירקות לדקות ספורות בלבד, אני מעדיפה שהם ממש קרנצ'ים.
את הנבטים להוסיף רק לפני האכילה.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה11/2/2009 02:35
לביבות כרובית / איילת לטוביץ’ ו--- איה
11/2/2009 02:49
עוגת דומינו (שוקולד קוקוס) / שאול בן אדרת ו--- איה
11/2/2009 02:58
צלי בקר בירקות ו--- איה
11/2/2009 03:06
צלי כתף טרי ביין, חרדל, שום ודבש ו--- איה
11/2/2009 03:11
תבשיל אורז עם כדורי בשר, גזר וצימוקיםו--- איה  
11/2/2009 03:18
מוס גבינה עם רוטב פסיפלורה - עצמיו--- פלפלית  
11/2/2009 09:26
מוס גבינה עם רוטב פסיפלורה - לפני פריסה למנות ו--- פלפלית  
11/2/2009 09:28
מרק ירקות סיני ו--- etty   « הודעה נוכחית
11/2/2009 12:26
פשטידת פטריותו--- etty  
11/2/2009 12:49
תוספות שכל מרק ישמח לארח ו--- פלפלית
11/2/2009 13:35
קרוקטים של תפוחי אדמה ופטריות מיובשותו--- פלפלית
11/2/2009 13:44
גרנולה "בלוף"ו--- גדולה
11/2/2009 20:20



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן