...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג סול ברוטב שמנת ופטריות של אירה מתפוזו--- גילה   8/2/2009 07:30

דג ברוטב שמנת ופיטריות אירה / לידו כרובית מוקרמת של שונטל

הקדמה - מנה מהירה להכנה וקלה מאד, המתכון הרשום הנו ל-2 אנשים.

החומרים הדרושים:
4 חתיכות דג פילה סול
1/2 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
1/2 גזר חתוך לרצועות דקות
1/4 פלפל חתוך לרצועות דקות
שמיר
מלח פלפל
1/2 קופסת שימורי פיטריות
1/2 קופסת שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל והשום קלות כ 2-3 דקות, מוסיפים פיטריות ומערבבים לעוד 2-3 דקות, מוסיפים פלפל וגזר לעוד 2-3 דקות ומערבבים.
2 שופכים שמנת ,מלח ופלפל ומערבבים היטב ומשטחים את הכל.
3 שמים על הכל את הדג מנמיכים את האש ומכסים ל4-5 דקות , הופכים את הדג ומכסים עוד 4-5 דקות.
4 מוצאים ומגישים ,בתיאבון.
מקור: אישי




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה8/2/2009 04:47
סלט שומר וארטישוק מבושל / גיל חובב ו--- איה
8/2/2009 05:23
חזה עוף ממולא פיסטוק ולימון / דורעם גונטו--- איה
8/2/2009 05:28
פאי ט"ו בשבט / של קונדיטוריית בן עמיו--- איה  
8/2/2009 05:31
פילה מושט על רטאטוי קטןו--- --מרילין  
8/2/2009 07:11
מורחים את הדג במעט פפריקה ופסטוו--- --מרילין  
8/2/2009 07:14
מקמחים, מנערים ומטגנים ו--- --מרילין  
8/2/2009 07:15
רטאטוי / וריאציות על רטאטויו--- --מרילין  
8/2/2009 07:25
קציצות על רטאטויו--- --מרילין  
8/2/2009 07:27
שקשוקה / ביצה על רטאטויו--- --מרילין  
8/2/2009 07:28
דג סול ברוטב שמנת ופטריות של אירה מתפוזו--- גילה   « הודעה נוכחית
8/2/2009 07:30
כרובית מוקרמת של שונטל ו--- גילה  
8/2/2009 07:34
קלופס מבית אמא בוציו--- גילה  
8/2/2009 07:43
שכבות מוס ערמונים, מוס שוקולד לבן וקראנץ’ ו--- פלפלית
8/2/2009 10:30
מרק ערמונים עם קרם פרשו--- פלפלית
8/2/2009 10:32
עוגיות דבש ותפוזים - ליאור אדריו--- פלפלית
8/2/2009 11:26
עוגת תפוז בחושה של ארקפה - ארקפה-פטיסארטו--- פלפלית
8/2/2009 11:28
ביסקוטי - דנה 20 ו--- פלפלית
8/2/2009 11:45
עוגת פירות יבשים מקור על השולחןו--- סיגלוש
8/2/2009 19:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן