...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פילה מושט על רטאטוי קטןו--- --מרילין   8/2/2009 07:11

מנת דג עם אופי ים תיכוני: יש לנו את הרטאטוי ושפע הירקות שלה מצד אחד ואת המושט בניחוח עדין של פסטו מצד שני על הכל רוטב העשוי משמן זית, שום ולימון בקיצור - חגיגה
~
הרעיון לשילוב בין רטאטוי לדג בא לי ממתכון של רמזי שתירגמה תמר
.
.
מצרכים
שש פילטים של מושט
חצי כוס ממרח פסטו בזיליקום, ואפשר גם פסטו כוסברה
מלח - פלפל - פפריקה מתוקה
כוס קמח
שמן לטיגון
~
בצל אחד חתוך לקוביות
שני קישואים חתוכים לקוביות
חציל קטן חתוך לקוביות
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות
חצי פלפל כתום חתוך לקוביות
שתי עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות
שש שיני שום פרוסות
בזיליק, תימין, רוזמרין / ביחד בערך כף גדושה
שמן זית, מלח ופלפל
~
מיץ משני לימונים
כף שמן זית
כפית שום כתוש
עשר גבעולי פטרוזיליה קצוצית דק
אופציה א לה איה: פלפל חריף קצוץ דק
מלח פלפל
.
הכנה
מטגנים את הבצלים בשמן חם ואז מצרפים את הירקות על פי הסדר
המופיע במצרכים. מערבבים מדי פעם
מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה קטנה
~
ממליחים, מפלפלים, שמים מעט פפריקה בשני הצדדים של הדגים
מורחים מעט פסטו על הצד הלבן של הדגים / לא על העור
מקמחים אותם משנה הצדדים ומטגנים, תחילה על הצד עם העור
כשתי דקות מכל צד או עד שמזהיב יפה - אבל בלי לייבש
מוציאים לנייר סופג
~
מערבבים את המיץ לימון עם השמן זית, השום והפטרוזיליה
~
מרכיבים את המנה
בכל צלחת שמים מעט רטאטוי, ומעל נתח של דג
בעזרת כף מזליפים מעט מרוטב המיץ לימון ישר על הדג ומגישים
.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה8/2/2009 04:47
סלט שומר וארטישוק מבושל / גיל חובב ו--- איה
8/2/2009 05:23
חזה עוף ממולא פיסטוק ולימון / דורעם גונטו--- איה
8/2/2009 05:28
פאי ט"ו בשבט / של קונדיטוריית בן עמיו--- איה  
8/2/2009 05:31
פילה מושט על רטאטוי קטןו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
8/2/2009 07:11
מורחים את הדג במעט פפריקה ופסטוו--- --מרילין  
8/2/2009 07:14
מקמחים, מנערים ומטגנים ו--- --מרילין  
8/2/2009 07:15
רטאטוי / וריאציות על רטאטויו--- --מרילין  
8/2/2009 07:25
קציצות על רטאטויו--- --מרילין  
8/2/2009 07:27
שקשוקה / ביצה על רטאטויו--- --מרילין  
8/2/2009 07:28
דג סול ברוטב שמנת ופטריות של אירה מתפוזו--- גילה  
8/2/2009 07:30
כרובית מוקרמת של שונטל ו--- גילה  
8/2/2009 07:34
קלופס מבית אמא בוציו--- גילה  
8/2/2009 07:43
שכבות מוס ערמונים, מוס שוקולד לבן וקראנץ’ ו--- פלפלית
8/2/2009 10:30
מרק ערמונים עם קרם פרשו--- פלפלית
8/2/2009 10:32
עוגיות דבש ותפוזים - ליאור אדריו--- פלפלית
8/2/2009 11:26
עוגת תפוז בחושה של ארקפה - ארקפה-פטיסארטו--- פלפלית
8/2/2009 11:28
ביסקוטי - דנה 20 ו--- פלפלית
8/2/2009 11:45
עוגת פירות יבשים מקור על השולחןו--- סיגלוש
8/2/2009 19:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן