...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עדשים עם איטריות ו--- מיה בבית 6/2/2009 19:44

לקוח מתוך הספר: "מטעמי המזרח" של קלודיה רודן

מצרכים:
1.5 - 1 כוסות עדשים
2 בצלים קצוצים דק
2-3 שיני שום כתושות
1 כפית כוסברה
375 גרם איטריות
2 כפות חמאה או מרגרינה

אופן ההכנה:
מסננים את העדשים ומבשלים במים טריים עם מלח (כ-3 כוסות מים) במשך 20-45 דקות, או עד שהן רכות והמים נספגו. מסננים היטב את העדשים המבושלות.
מטגנים את הבצלים ב-2 כפות שמן, עד שהם רכים וזהובים.
מוסיפים את השום והכוסברה, וממשיגים לטגן קלות במשך כ-2 דקות, עד שהם מזהיבים.
מוסיפים תערובת זו אל העדשים המבושלות ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מבשלים את האטריות במים רותחים כ-10 דקות. מסננים היטב ומוסיפים אל העדשים.
מוסיפים פנימה חמאה או מרגרינה ומערבבים היטב.

** הערות שלי:
השתמשתי בכפית כוסברה טרייה קצוצה. הטעם של הכוסברה במתכון לא דומיננטי.
השתמשתי באטריות ביצים דקות.
יצא מ-א-ו-ד טעים (לדעתי..)!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה6/2/2009 04:26
עוגת שוקולד ושזיפים מיובשים - על השולחןו--- פלפלית
6/2/2009 09:24
עוגיות פננסייר - פיננסייר שקדים לט"ו בשבטו--- פלפלית
6/2/2009 09:27
מאפינס מרמלדת דבלים וטימין - שף אורן גירוןו--- פלפלית
6/2/2009 09:34
צלי הודו אדום עם שזיפיםו--- אורית(ה)  
6/2/2009 09:47
אורז פרסי עם שמיר ופיסטוק מקור אימי היקרהו--- סיגלוש
6/2/2009 16:11
עדשים עם איטריות ו--- מיה בבית « הודעה נוכחית
6/2/2009 19:44
עוגת תפוחים ו--- סיגלוש
6/2/2009 22:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן