...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז פרסי עם שמיר ופיסטוק מקור אימי היקרהו--- סיגלוש 6/2/2009 16:11

משרים אורז בכמות הרצויה למשך הלילה

למחרת מסננים את האורז מהמים
מרתיחים מים ושמים את האורז מוסיפים מלח בערך על כל כוס אורז כפית שטוחה מלח
מבשלים אותו חצי בישול

מסננים ושוטפים

מחממים שמן עם מעט כורכום ועורכים בתחתית שכבה של פרוסות תפו'א.
שמים חלק מכמות האורז על זה תערובת של שמיר ופיסטוק וכך הלאה

מחוררים עם כף חורים למעלה ומוסיפים שמן בערך שליש כוס

מכסים את המכסה במגבת מבשלים ב 30 דק'
עד שהתפו'א זהוב ומוכן

את תערובת השמיר והפיסטוק קניתי אצלנו בקניון
ניתן למצוא גם בסופר מגה
מי שלא אוהבת פיסטוק יכולה להשתמש רק בשמיר יבש

בתיאבון...




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה6/2/2009 04:26
עוגת שוקולד ושזיפים מיובשים - על השולחןו--- פלפלית
6/2/2009 09:24
עוגיות פננסייר - פיננסייר שקדים לט"ו בשבטו--- פלפלית
6/2/2009 09:27
מאפינס מרמלדת דבלים וטימין - שף אורן גירוןו--- פלפלית
6/2/2009 09:34
צלי הודו אדום עם שזיפיםו--- אורית(ה)  
6/2/2009 09:47
אורז פרסי עם שמיר ופיסטוק מקור אימי היקרהו--- סיגלוש « הודעה נוכחית
6/2/2009 16:11
עדשים עם איטריות ו--- מיה בבית
6/2/2009 19:44
עוגת תפוחים ו--- סיגלוש
6/2/2009 22:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן