...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צלי הודו אדום עם שזיפיםו--- אורית(ה)   6/2/2009 09:47

מתכון קל ומנצח. הצלי יוצא רך מאוד ושחום.
השזיפים המיובשים מוסיפים מתקתקות עדינה והרוטב טעיםםם!
מקור:דודתי מירה.

המצרכים
------------
1 ק"ג הודו אדום (לא שווארמה) - חתוך לקוביות בגודל בינוני.
1 בצל גדול (קצוץ).
7 שיני שום פרוסות.
מלח / פלפל שחור.
כפית פפריקה מתוקה.
1 וחצי כוסות מים (תלוי בכמות הרוטב שרוצים, לא לשכוח שההודו מפריש הרבה מים יחסית)
8 שזיפים מיובשים.

ההכנה (הסיר רחב ושטוח)
---------
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, ולהוסיף את השום הפרוס לטיגון קצר.
2. להוסיף את נתחי ההודו ולערבב עד שיתאדו קצת הנוזלים שהוא מפריש.
3. לתבל במלח/פלפל/פפריקה
4. להוסיף את המים והשזיפים.
5. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. לבשל על אש נמוכה שעתיים!
(מדי פעם לתת ערבוב קל) עד שהצלי משחים ומתרכך.

* הערה : תוספת אפשרית - 2 כפות רכז רימונים (לא הכרחי, יוצא טעים מאוד גם בלי, אבל מוסיף).



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה6/2/2009 04:26
עוגת שוקולד ושזיפים מיובשים - על השולחןו--- פלפלית
6/2/2009 09:24
עוגיות פננסייר - פיננסייר שקדים לט"ו בשבטו--- פלפלית
6/2/2009 09:27
מאפינס מרמלדת דבלים וטימין - שף אורן גירוןו--- פלפלית
6/2/2009 09:34
צלי הודו אדום עם שזיפיםו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
6/2/2009 09:47
אורז פרסי עם שמיר ופיסטוק מקור אימי היקרהו--- סיגלוש
6/2/2009 16:11
עדשים עם איטריות ו--- מיה בבית
6/2/2009 19:44
עוגת תפוחים ו--- סיגלוש
6/2/2009 22:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן