...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטרמה הודו במרינדה של מיץ תפוזיםו--- ענתוש פה 4/2/2009 18:49

מקור עצמי

חצי פרפר של הודו גדול במשקל של קילו בערך
למרינדה:
2 ליטר מים
מיץ מתפוז אפשר מ 2 תפוזים אם אוהבים
גרגרי פלפל אנגלי
3 כפות סויה
2 כפות צ'ילי מתוק
שליש כוס סוכר
3 כפות מלח או יותר
כף בהרט
גרגרי אניס
3 קוביות שום כתוש קפוא

לבשל את המרינדה ולקרר
להניח את ההודו בפנים ל24 שעות

להוציא את ההודו לשטח עם פטיש שניצלים

למרוח אותו בנדיבות בתערובת של: שום כתוש, פפריקה, שמן, מלח , פלפל
להשהות שעה

לגלגל ולקשור בחוט
להכניס לתבנית של אינגליש קיק מרופדת בניר אפיה
לאטום מלמעלה בניר כסף
לאפות על 200 מעלות כשעה וחמישים דקות
להסיר את האלומניום ולהניח מתחת לגריל כ 10 דקות עד ששחום
לקרר ובתאבון





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה4/2/2009 05:15
לחם בירה ופירות מיובשים / פסקל פרץ-רובין ו--- איה
4/2/2009 05:23
אורז פרסי בתפוחי אדמה פירות יבשים,נענע ו--- --מרילין
4/2/2009 07:05
גלילת תמרים אגוזים בדבש / מכון החגיםו--- איה
4/2/2009 07:40
עוגת בננות לכבוד חג האילנות ו--- איה
4/2/2009 08:21
כרוב אדום עם צימוקים ברוטב יין אדום ו--- איה
4/2/2009 08:24
לט"ו-בשבט-חזה עוף ממולא פירות יבשיםו--- שומית
4/2/2009 08:25
עדשים בבצל - מתכון עצמיו--- הדר
4/2/2009 09:40
מרק ’’רשתה’’ מאכל פרסי מתכון של אימי היקרהו--- סיגלוש
4/2/2009 11:20
מתכוני אגוזים - לט"ו בשבטו--- הפיה
4/2/2009 14:08
ממתק תמרים - לט"ו בשבטו--- הפיה
4/2/2009 14:10
פסטרמה הודו במרינדה של מיץ תפוזיםו--- ענתוש פה « הודעה נוכחית
4/2/2009 18:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן