...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חמין עוף עם פתיתים - שרי אנסקיו--- פלפלית 2/2/2009 10:15



חמין עוף עם פתיתים


חמין עם פתיתים. אפשר גם באמצע השבוע

חומרים:

500 גר' פתיתים
2 בצלים בינוניים קצוצים
שמן חמניות או שמן זית עדין
מלח
פלפל שחור גרוס
4-6 תפוחי אדמה
4 כרעי עוף מופרדים (ניתן להסיר את העור)


הכנה:
1. שוטפים את נתחי העוף במים קרים. מורחים במלח ושמן ומטגנים ב-2 כפות שמן משני הצדדים ומוציאים.


2. מוסיפים לסיר את הבצלים בתוספת של כ- 1/3 כוס שמן ומטגנים בסבלנות תוך כדי גירוד הסיר בכף מעץ עד שהם מזהיבים יפה, כמעט משחימים. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים במשך 2-3 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ו-4 כוסות מים. מכסים ומבשלים כ-8 דקות. מסירים מהאש ומערבבים.


. מוציאים את הפתיתים מהסיר, שוטפים ומרפדים את התחתית והדפנות בנייר פרגמנט תחילה. אם אתם רוצים שכבת בסיס של תפוחי אדמה, מסדרים על תחתית פרוסות עבות של תפוחי אדמה. את הקצוות אפשר לערבב עם הפתיתים.


4. מעבירים אל הסיר חצי מכמות תערובת הפתיתים עליה מסדרים את נתחי העוף ושאר הפתיתים. יוצקים על התבשיל 1/2 כוס מים חמים. מכסים ביריעת נייר פרגמנט (ואם רוצים להוסיף ביצים מניחים אותן עליה). מכסים במכסה ורצוי אפילו לעטוף אץ הסיר כולו בנייר כסף.


5. מכניסים לתנור ב- 100 מעלות ואופים כל הלילה, אבל אפשר להגביר את החום ל- 150 מעלות ולאפות 4 שעות בלבד, שלומר זה חמין שאפשר להכין בבוקר לארוחת הצהריים במשך כל השבוע.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה2/2/2009 03:38
סלט גזר, עירית ופקאן מסוכר ו--- --מרילין  
2/2/2009 07:28
סלט כרוב חמוציות ושקדים ו--- --מרילין  
2/2/2009 07:40
סלט כרוב חמוציות ושקדים בהגשה חגיגיתו--- --מרילין  
2/2/2009 07:41
סלט תירס וגמבותו--- --מרילין  
2/2/2009 07:46
חצילים ועגבניות בתחמיץו--- --מרילין  
2/2/2009 07:49
פלפלים קלוים בתחמיץו--- --מרילין  
2/2/2009 07:52
אורקייטה עם ברוקולי ואנשובי - ג'ימי אוליברו--- פלפלית
2/2/2009 10:12
חמין עוף עם פתיתים - שרי אנסקיו--- פלפלית « הודעה נוכחית
2/2/2009 10:15
תבשיל עוף עם קוקוס, קארי וחמאת בוטניםו--- פלפלית
2/2/2009 10:17
קציצות הודו ברוטב סלרי ועגבניות ו--- פלפלית
2/2/2009 10:48
מנצח ~ מתכון שזיכה אותי בפרס עם גיל חובב ו--- גילה
2/2/2009 11:30
מאפינס טונה ו--- פלפלית  
2/2/2009 13:19
עלי בריק ממולאים בפירות יבשים /לינדוש.ו--- לינדוש
2/2/2009 16:38
עוגת ספירלה גבינה ושוקולד - קרין גורןו--- פלפלית
2/2/2009 20:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן