...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טאג'ין קציצות מתוקותו--- --מרילין   1/2/2009 14:13




קציצות קטנטנות שמתבשלות לאט לאט ברוטב סמיך וריחני
אני אוהבת להגיש אותן על יד קוסקוס ולקנח בתה עם נענע
לבעלי, כאמור, רק עם אורז
.
.
מצרכים לקציצות
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד סחוט
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
מלח - פלפל
כפית גדושה ראס אל חנות
קורט זרעי שומר
כף סוכר
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
ארבע כפות שמן
.
רוטב
בצל גדול קצוץ
שש שיני שום פרוסות
חופן צימוקים
כ- 6 פרוסות חבושים מתוקים - אפשר גם בלי
שתי כוסות מים
כפית כורכום
כפית שטוחה זינג'ביל טחון
כפית פפריקה אדומה מתוקה
מלח - פלפל
כף דבש
.

הכנה
מערבבים את כל חומרי הקציצות ונותינם לנוח
במקרר עד שהרוטב מוכן
~
מטגנים בשמן את הבצל
מצרפים את השום ואת התבלינים ומערבבים עד שמריח טוב
מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים כ- 10 דקות מכוסה
יוצרים מתערבות הבשר קציצות קטנות ושמים
אותן ברוטב בעודו מבעבע
מבשלים עד אש קטנה כשעה, או עד שנשאר רוטב הסמיך
.
הערה
במקום חבושים מתוקים, אפשר כף ריבת פרי
או פלחי אגסים, או אפרסקים משומרים וכן הלאה
ואפשר גם לוותר
.

ראס אל חנות - תערובת תבלינים
כף כורכום
כף פפירקה אדומה
כפית זרעי שומר שלמים
כף זרעי כוסברה טחונים
כפית אגוז מוסקט טחון
כפית הל טחון
כף ז'ינג'ביל טחון


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .................ו--- פלפלית1/2/2009 08:00

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
"שישליק" טלה עם אנשובי, צלפים ופטריותו--- פלפלית
1/2/2009 08:26
סיגרים אפויים ממולאים גבינותו--- סליפית
1/2/2009 10:23
אגרול הודו וירקות- אפויו--- סליפית
1/2/2009 10:25
מרק עגבניות וחלב קוקוסו--- תמר מהעבודה
1/2/2009 10:37
מיקפא תות - באדיבות שוש ארד (חברה)ו--- שומית
1/2/2009 12:06
מאפינס טונה / איילת בן-יוסף - ו--- פלפלית
1/2/2009 12:10
טאג'ין קציצות מתוקותו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
1/2/2009 14:13
לזניה פטריותו--- שונט
1/2/2009 15:04
לזניית תרד ואגוזיםו--- שונט
1/2/2009 15:06
רוטב בשמל בסיסיו--- שונט
1/2/2009 15:08
רוטב עגבניות בסיסיו--- שונט
1/2/2009 15:09
בריק ביצה -[ מעלי סיגרים ] חני פרבר ו--- פלפלית
1/2/2009 19:24
חמין מקרון של אהרוניו--- לאה.ק
1/2/2009 19:41
חמין מקרון/וריאציה נוספתו--- לאה.ק
1/2/2009 20:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן