...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שוקולד נימוחותחמהו--- הדר 29/1/2009 08:43

מקור המתכון: פורסם בבלוג היצירה פרפרים, ומיוחס בבלוג לשותפה לעבודה בשם לימור.

מצרכים:
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר
2 ביצים
200 גרם שוקולד מריר
2 כוסות קמח תופח
אבקת סוכר לציפוי

הכנה:
להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה אחרי ביצה, להמיס את השוקולד ולהוסיף לתערובת המוקצפת ואז להוסיף את הקמח.
2. להקפיא לחצי שעה (אני שמתי במקרר וזה הספיק - לא חייבים פריזר). מוציאים ויוצרים כדורים ומשטחים אותם מעט - הבצק כבר מספיק קשיח ולא נדבק (כמובן שאם מתחילים לשחק אז הוא חוזר למרקם דביק). מגלגלים את העוגיות באבקת סוכר ומניחים בתבנית.
3. אופים 8-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות - אני אפיתי 8 דקות וזה הספיק - העוגיות תופחות ונוצרים סדקים באבקת הסוכר.

כל הרעיון של העוגיות האלו הוא שהציפוי נהיה קריספי והמרכז עדיין רך, לכן חשוב לא לגעת בהן עד שהן מצטננות לגמרי.

עד כאן לשון המתכון.

הערות שלי (הדר)
*לא היה לי שוקולד מריר - שמתי מתוק ויצא יופי.
*נמאס לי לגלגל עוגיות בשלב מסוים, אז הכנתי נקניק, הקפאתי 10 דקות, הוצאתי ופרסתי.
* העיסה נוחה מאוד לעבודה וליצירת העוגיות.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ..................ו--- פלפלית29/1/2009 08:33

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות שוקולד נימוחותחמהו--- הדר « הודעה נוכחית
29/1/2009 08:43
עוגת תמריםו--- סיגלוש
29/1/2009 08:54
גונדי (מאכל פרסי)ו--- סיגלוש
29/1/2009 09:03
קציצות ברוטב עם ירקות שהנכדים מאוד אוהבים ו--- גילה  
29/1/2009 09:38
גולש הונגרי טעיםםם (ובצבע שוקולד מריר)ו--- גילה  
29/1/2009 09:42
פולקס הודו [נקבה] או כרעיים עוף - בקפהו--- גילה  
29/1/2009 09:46
לביבות פאלפל נהדרות של פירגה מתפוז ו--- גילה  
29/1/2009 09:56
מתכון לעוגת תפוזים מעולה ו--- הילה
29/1/2009 11:02
כבד קצוץ - מתכון מבית אמא עובר מדור לדורו--- שומית
29/1/2009 14:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן