...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז אדום -ו--- אלונה 27/1/2009 02:07


מתכון של אמא שלי,מאוד מאוד טעים...מומלץ!

1/2 2 כוסות אורז (אני משתמשת בבסמטי או ביסמין) מושרה לחצי שעה לפחות, ומסונן
4 כוסות מים רותחים
2-3 בצלים בינוניים קצוצים
1/3-1/2 כוס שמן (!)
1/2 1 כפות רסק עגבניות (עם בטן קטנה)
1/2 2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור (מי שאוהב פיקנטי יותר מוזמן להוסיף...)

מטגנים את הבצל בכל כמות השמן עד שמזהיב,מנמיכים את האש וממשיכים לטגן עוד 10 דקות בערך.הבצל מקבל צבע עמוק כזה.....
מוסיפים לבצל את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האורז,רסק עגבניות,מלח ופלפל.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה עד שרוב הנוזלים נספגים באורז.
מעבירים לאש קטנה לחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.
בשלב הזה מקפיצים בעדינות את האורז, בעזרת שתי כפות,כדי שיתאוורר.
זהירות! העסק חם מאוד!
בדרך טועמים ובודקים אם יצא כמו שרוצים..........
מכבים את האש,מכסים את הסיר ונותנים לאורז לנוח קצת.
לפני ההגשה מסירים בזהירות את המכסה ושופכים לכיור את המים שהצטברו בו.

בתיאבון!





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...................ו--- איה26/1/2009 07:52
גרטן תפוחי אדמה ובטטות / בני סיידאו--- איה
26/1/2009 08:57
תפוחי אדמה קטנים אפויים ומטוגנים, ברוטב שמנתו--- איה
26/1/2009 08:59
שבלולי תפוחים וקלבדוס - אבנר לסקין,ו--- פלפלית
26/1/2009 09:36
תפוחי אדמה אדומים וטעימים.ו--- גילה
26/1/2009 10:00
תמונה של תפו"א אדומים - בבקשהו--- גילה  
26/1/2009 12:22
עוף עם חצילים ועגבניות - מדהיםו--- גילה  
26/1/2009 10:42
לחם זיתיםו--- גדולה
26/1/2009 12:29
סמבוסק ו--- יפנית  
26/1/2009 13:47
ממתק שוקולד בוטנים / טופיפי ובעלהו--- --מרילין  
26/1/2009 14:16
ממתק שוקולד בוטנים / בחיתוך מלבניו--- --מרילין  
26/1/2009 14:18
סלט סלק, גזר ואגס / דורעם גונטו--- --מרילין
26/1/2009 19:54
קישואים ברוטב רימונים וצ'יליו--- --מרילין
26/1/2009 20:30
אורז אדום -ו--- אלונה « הודעה נוכחית
27/1/2009 02:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן