...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות טחינה ושקדים (בטעם חלבה)ו--- פלפלית   19/9/2008 06:59

עוגיות טחינה ושקדים (בטעם חלבה) / בני סיידא
החומרים מספיקים ל-40 עוגיות.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

חומרים

350 גרם קמח תופח
1 כוס סוכר
1 כוס טחינה גולמית
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה, רכה
2 שקיות סוכר וניל
לעיטור:
100 גרם שקדים חצויים מולבנים

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים שתי תבניות של התנור בנייר אפייה.

2. שמים בקערה את הקמח, הסוכר, הטחינה, המרגרינה או החמאה וסוכר הווניל ולשים לבצק חלק ואחיד. מחלקים את הבצק ל 40 כדורים שווים.

3. משטחים מעט כל כדור ומניחים את בתבניות במרווח של 5 ס"מ זה מזה. נועצים בכל עוגיה חצי שקד.

3. אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות קצת, אך עדיין בהירות. מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ומעבירים לקופסה סגורה.

הצעות שלי (פלפלית):
במקום לנעוץ שקד,
טבלתי כל עוגיה בסוכר דמררה בהיר.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים ליום שישי ....................ו--- פלפלית19/9/2008 06:24

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
שרמולה סלט פלפלים מבושליםו--- טליון
19/9/2008 06:34
אפיו מראש סלריו--- שונט
19/9/2008 06:41
מדריך עוגות תפוחיםו--- שונט
19/9/2008 06:45
עוגיות טחינה ושקדים (בטעם חלבה)ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
19/9/2008 06:59
עוגת שוקולד מהסרטים!ו--- אופה קטנה
19/9/2008 09:06
לחמניות עשבי תיבולו--- אופה קטנה  
19/9/2008 09:20
פוקצה פיצוץץץץץץץץו--- פנינהט  
19/9/2008 10:50
חלות מתקתקותו--- פנינהט  
19/9/2008 11:00
ארטיק נוטלהו--- זברה
19/9/2008 12:40
עוגיות קינמון וסוכר חוםו--- זברה
19/9/2008 13:55
קציצות בשר עם שעועית ירוקה,ברוטב עגבניותו--- זברה
19/9/2008 14:37
קציצות בשר כבש עם חומוס( אפשר עם בשר בקר)ו--- זברה
19/9/2008 14:40
לחם שקדים טחונים - ללא קמח.ו--- אורית(ה)  
19/9/2008 15:02
לחם שקדים - פרוס וקלוי ו--- אורית(ה)  
19/9/2008 15:05
כרובית שלמה אפויה בשקית קוקי.ו--- אורית(ה)  
19/9/2008 15:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן