...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאולתר של שבלולי בצק עלים עם קרם פטיסייר וו--- שונט   25/1/2009 06:18

בצק עלים במילוי קרם פטיסייר ותפוחי עץ..

מתכון מאולתר שהוכן לשבת
קילו תפוחי עץ
קלופים וחתוכים לפלחים
להניח בסיר או מחבת ומעל לפזר 3
סוכר וניל...לבשל עד לקבלת צבע קרמלי[לא לערבב לעיתים תכופות כדי לישמור על
צורתם]ולקרר
מצרכים לקרם פטיסייר
שתי כוסות חלב
כפית תמצית וניל[ניתן להכין עם מקל וניל שחוצים מגרדים את התכולה ומוסיפים לחלב]ניתן לישמור את תרמיל הוניל לסוכר
וסוגרים ויהיה לכם סוכר עם ריח מהממם...
3/4 כוס סוכר
ארבעה חלמונים
5 כפות קונפלור


הכנת הקרם פטיסייר
מביאים לרתיחה את החלב והתמצית וניל
בקערה להקציף את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת צבע בהיר
ואז להוסיף את הקונפלור.
שמים 2 כפות מהחלב החם בתערובת הביצים ומערבבים
כדי לא לקבל חביתה..לחזור על הפעולה כמה פעמים...
שמים את תערובת הביצים בסיר עם החלב לערבב עד
לקבלת תערובת סמיכה [על אש קטנה כמובן] ולקרר

הכנה
לרדד גליל בצק עלים
לימרוח את קרם הפטיסייר ומעל לפזר את התפחים בצורה שווה
לגלגל לנקניק,ולחתוך לפרוסות דיי עבות ולהניח על מגש עם נייר אפיה
לאפות בתנור 220 מ
עד לקבלת צבע חום בהיר
להוציא ולהגיש עם א.סוכר
ניתן לאכל חמים או קר בשתי המיקרים זה מעולה!



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה25/1/2009 04:59
קדרת ירקות צלויים בתנור בשום ורוזמרין ו--- איה
25/1/2009 05:37
מרק קרם של קישואים ובטטה ו--- איה
25/1/2009 05:42
מרק כפרי / פפריקהו--- איה
25/1/2009 05:45
מרק בצל / טעמיםו--- איה
25/1/2009 06:01
חציל ממולא בתרד ופרמז’ן עם טחינה ירוקה / פפריקהו--- איה
25/1/2009 06:14
מאולתר של שבלולי בצק עלים עם קרם פטיסייר וו--- שונט   « הודעה נוכחית
25/1/2009 06:18
פאי בטטה עם גבינת צ'דר ורוזמריןו--- איה
25/1/2009 06:18
שבלולי שמרים וקינמון /קרין גורןו--- הדר  
25/1/2009 06:58
עוגת שושנים במילוי גבינה וריבהו--- שונט
25/1/2009 09:20
טארט בננות וטופי ..יאממיו--- שונט
25/1/2009 09:23
חזה עוף בפסטו תימין לימוניו--- שונט
25/1/2009 09:30
דג דניס אפויו--- רונית1
25/1/2009 09:32
אלו מטאר / תפוח אדמה ואפונה הודיו--- --מרילין  
25/1/2009 10:19
מרק ברוקולי/גורדון רמזיו--- תמר..
25/1/2009 12:57
רטטוי כפרי עם דג מולית אדומה**/גורדון רמזיו--- תמר..
25/1/2009 13:27
פצפוצי חלבה – קרין גורן מהספר סודות מתוקיםו--- דליה  
25/1/2009 17:14



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן