...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק קרופניק מתוך הספר המטבח היהודי-שמוליק כו--- שומית 19/1/2009 11:15

המצרכים (ל-6 מנות)
1 כוס שעועית לבנה (שהושרתה במים לריכוך)
1/2 כוס גריסי פנינה גסים
3 כפות של פטריות מיובשות
10 כוסות מים
2 גזרים קלופים ומגורירם גס
2 קישואים מגוררים
1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
1 שורש סלרי מגורר
2 כפות אבקת מרק עוף

ההכנה
1. שמים בסיר גדול את השעועית, גריסי הפנינה והפטריות המיובשות, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהשעועית תתרכך.
2. מוסיפים את הירקות המגורריםאל הסיר ומבשלים 30 דקות נוספות.
3. מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים 5 דקות נוספות.
4. נהוג להגיש מרק זה עם לחם שחור כפרי.
אני הולכת לבשל מרק זה היום.





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני................ו--- איה19/1/2009 02:56
חלוגת דבש ואגוזי מלך - גם חלה וגם עוגה ו--- פלפלית
19/1/2009 08:44
בּבּקָה תפוזים/בן עמי ברתיני שביטו--- תמר מהעבודה
19/1/2009 10:13
קציפת לימון ופירות יערו--- איה
19/1/2009 10:37
מקלות בצק פריכים ומסוכרים ו--- פלפלית  
19/1/2009 11:06
מקלות בצק פריכים ומסוכרים - לפני האפיה ו--- פלפלית  
19/1/2009 11:08
מקלות בצק פריכים ומסוכרים - לפני אפיה - תקריבו--- פלפלית  
19/1/2009 11:09
מקלות בצק פריכים ומסוכרים - סיום אפיה ו--- פלפלית  
19/1/2009 11:14
מרק קרופניק מתוך הספר המטבח היהודי-שמוליק כו--- שומית « הודעה נוכחית
19/1/2009 11:15
עוגת שמרים גבינה של קרין גורןו--- אופה קטנה  
19/1/2009 12:03
הקישור:ו--- אופה קטנה  
19/1/2009 12:04
טחינה אדומה - טחינה גולמית ופלפלים צרובים ו--- פלפלית  
19/1/2009 12:35
מרק בטטה, ירקות שורש צלויים ושמן אגוזיםו--- פלפלית
19/1/2009 18:59
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים וקוקוס קלויו--- פלפלית
19/1/2009 19:03
עוגיות חמאה אגוזים ושוקלד ו--- פלפלית
19/1/2009 19:07
ספגטי אליו אי אוליו (שמן זית ושום) ו--- פלפלית
19/1/2009 19:13
ספגטי מיטבולס (כדורי בשר) - שף יוגב ירוס ו--- פלפלית
19/1/2009 19:17
קציצות עוף עם ירקות קלויים - לגעת באוכל ו--- פלפלית
19/1/2009 19:28
מרק תירס מהירו--- פלפלית
19/1/2009 21:11
מרק תירס ונטיפי ביצים - אבי פסטוו--- פלפלית
19/1/2009 21:13
מרק תירס - מתכון של חיים כהן - חלביו--- פלפלית
19/1/2009 21:15
מרק תירס - אורלי פלאי-ברונשטיין, על השולחןו--- פלפלית
19/1/2009 21:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן