...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ירקות כבושים אוריינטלייםו--- שמני 18/9/2008 11:23

ירקות כבושים אוריינטליים / Bigjack

גזר
כרובית
פלפל צהוב
כרוב
מלפפון

וכל ירק קשה שאוהבים
מצרכים להחמצה:
אני נותן כאן את היחס לפי מנה אחת ורק צריך להכפיל כמויות לפי גודל הצנצנת.
3 כוסות מים
1 כוס חומץ רגיל
4\3 כוס סוכר
2 כפות שטוחות מלח גס
2 סמ` שורש ג`ינג`ר טרי קצוץ או פרוס (לא לוותר על הג`ינג`ר)
ענף קטן של למון גראס

ההכנה:
מחממים בסיר את כל מצרכי ההחמצה עד לרתיחה,
מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הסוכר והמלח נמסו,
חותכים את הירקות בכל צורה שאוהבים ומסדרים צפוף בצנצנת,
מרחיקים את הלמון גראס מהסיר,
שופכים את נוזלי ההחמצה כשהם חמים על הירקות,
אוטמים את הצנצנת עם נילון וסוגרים את המכסה.
כשהצנצנת מתקררת אפשר להעביר למקרר .
מוכן לאכילה מיד אחרי קירור ראשוני..............ומומלץ להכין כמויות גדולות כי זה מתחסל מהר מאד.
אחרי 24 שעות הצבע של המלפפונים מתכהה מעט.....כל השאר נשאר אותו הדבר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - ליום חמישי..................ו--- איה18/9/2008 05:41
קְרוֹקֶה - עם צימוקים ושקדים - ביסקוטי אלגיראי מתכון של איהו--- שונט
18/9/2008 06:25
טרטלטים של בצלצלים ותפוחי אדמה - דורעם גונטו--- פלפלית
18/9/2008 08:39
ריבת קיווי - נענע 10 ו--- פלפלית
18/9/2008 09:39
ריבת בצל - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:41
ריבת אתרוגים - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:42
פסטה פאפארדלה עם פטריות ונקנקיותו--- etty  
18/9/2008 09:42
ריבת חלב - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:43
ריבת חצילים [חצילונים] - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:45
ריבת פלפלים אדומים ו--- שמני
18/9/2008 10:17
חציל בתחמיץ - מקור עממיו--- פלפלית  
18/9/2008 10:46
עגבניות כבושות - מהמטבח הרומניו--- פלפלית  
18/9/2008 10:54
עגבניות כבושות מהמטבח הרומני - עוד תמונהו--- איה  
18/5/2011 09:44
אבטיח כבוש - מהמטבח הרומני ו--- פלפלית  
18/9/2008 11:04
ירקות כבושים ברוטב סויהו--- שמני
18/9/2008 11:20
ירקות כבושים אוריינטלייםו--- שמני « הודעה נוכחית
18/9/2008 11:23
מוס סלומון - עידו ניידרמן - ארומה ו--- פלפלית  
18/9/2008 12:06
מוס סלומון - עידו ניידרמן - ארומה - מוכןו--- פלפלית  
18/9/2008 12:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן